Δεν μου λείπει ούτε ο έρωτας, ούτε μια αγκαλιά

Δεν μου λείπει ούτε ο έρωτας, ούτε μια αγκαλιά

Η αποχώρησή της από το “Dancing with the stars” συζητήθηκε όσο καμία…Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που μίλησε για τη συμμετοχή της και την αποχώρησή της από το show του Ant1, τον έρωτα αλλά και τα σχόλια που έχουν ακουστεί για το βάρος της.

“Είχα αρχίσει να το αισθάνομαι από πριν ότι θα αποχωρήσω. Δεν ήταν καθόλου η μέρα μου. Από την προετοιμασία μας είχα μία διαίσθηση. Φοβόμουν ότι δεν θα τα πάω καλά στη χορογραφία”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”, ενώ όπως λέει: “Δεν χάνω τη δουλειά μου, δεν χάνω την εκπομπή μου. Απλά έφυγα από το DWTS. Θα στενοχωριόμουν το ίδιο αν έφευγα στον τελικό ή στον ημιτελικό ή στο προηγούμενο επεισόδιο. Αυτά συμβαίνουν”.

Μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Ολζιέρσκι, τι είναι αυτό που πραγματικά της λείπει; Μια αγκαλιά μήπως; “Δεν μου λείπει ούτε τις υπόλοιπες βραδιές, για να μου λείψει και σήμερα”. Ένας έρωτας; “Όχι, δεν μου λείπει. Μου αρέσει η ανεξαρτησία, μου αρέσει να ξέρω ότι η ζωή μού επιφυλάσσει εκπλήξεις. Άλλωστε, έχω τους φίλους μου, έχω τις παρέες μου, έχω τις δραστηριότητές μου, τα ενδιαφέροντά μου, έχω τη δουλειά μου, που μου αρέσει και αγαπώ πολύ”. 

Όσο για τα σχόλια που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του show για το βάρος της, η Ελεονώρα δήλωσε: “Έχω ένα πρόβλημα με την υγεία μου και δεν πρέπει να χάσω πολύ βάρος. Οπότε αυτό μου επιβάλλει να τρώω γλυκά και διάφορα άλλα σνακ… Στο παιχνίδι μπήκα 62 κιλά και βγήκα ακριβώς το ίδιο”.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ