Κατερίνα Στικούδη: «Δεν κάνεις καριέρα μόνο με δύο πράσινα μάτια»

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν κάνεις καριέρα μόνο με δύο πράσινα μάτια»

Πεισματάρα και επίμονη, έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα περισσότερα από τα όνειρά της.

Η Κατερίνα Στικούδη διαγωνίζεται κάθε Κυριακή στο Dancing with the Stars και δίνει τον καλύτερο εαυτό της. «Δεν αισθάνομαι φαβορί», λέει στο ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News.

«Δεν εφησυχάζω ποτέ, κάθε εβδομάδα είναι σαν να ξεκινάω κάτι καινούριο. Και τώρα να σταματήσω πιστεύω ότι έχω ζήσει μια πολύ όμορφη εμπειρία και έχω κερδίσει πράγματα. Επίσης το Dancing γίνεται για έναν σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό, κάτι που εμένα δεν με αφήνει να χαθώ στη ματαιοδοξία της πρωτιάς».

Για το αν της αρέσει που οι άνδρες τη θεωρούν σέξι απαντά: «Δεν έχει να κάνει με το αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Και εγώ αν δω μια όμορφη γυναίκα ή έναν όμορφο άνδρα θα το πω. (…) Δεν είναι κακό να είμαι σέξι. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που δεν θέλει να αρέσει; Δεν είναι αυτοσκοπός μου, αλλά ΟΚ!».

«Αυτά που θέλω να βλέπουν, τα βλέπουν», προσθέτει. «Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση. Δεν φτάνουν δύο πράσινα μάτια κι ένα καλλίγραμμο σώμα για να έχεις διάρκεια».

Η Κατερίνα Στικούδη δηλώνει εργασιομανής ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της απαντά «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η αφέλειά μου, ο παρορμητισμός μου και η άγνοια κινδύνου που είχα ερχόμενη στην Αθήνα με έκαναν να μη σκέφτομαι πως κάτι θα πάει στραβά. Ίσως αυτό να ήταν και η μεγαλύτερη δύναμή μου».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, τονίζει πως τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται μόνο με τη μουσική «και είμαι ήδη αρκετά πιεσμένη αλλά νιώθω ολοκληρωμένη. Φυσικά δεν λέω ποτέ ‘όχι’ ειδικά αν είναι κάτι που θα με ενδιαφέρει και θα έχω χρόνο να κάνω. Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση και με βοήθησε πολύ αλλά τώρα είμαι πιο ήρεμη».

newsbeast.gr