Δεύτερη σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας μέσα σε 24 ώρες

Δεύτερη σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας μέσα σε 24 ώρες

Δεύτερη σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας μέσα σε 24 ώρες

Σοκάρει η νέα υπόθεση αποπλάνησης νεαρής μαθήτριας από εκπαιδευτικό, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της από το Δημοτικό!

Νέο περιστατικό αποπλάνησης μαθήτριας από εκπαιδευτικό στην Ελλάδα, μετά από αυτό στην Ηλιούπολη.

Αυτή την φορά, η υπόθεση αφορά έναν δάσκαλο στην Ερέτρια και το έφερε στην επιφάνεια το lamiareport.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, συνελήφθη 51χρονος εκπαιδευτικός, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητό του βραδινές ώρες ένα κορίτσι 15 μόλις ετών, με το οποίο φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας και η σύλληψη έγινε από την Ασφάλεια Χαλκίδας που παρακολουθούσε τον 51χρονο δάσκαλο.

Όπως αναφέρει με το ρεπορτάζ είχε προηγηθεί ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, στην οποία ο εκπαιδευτικός παρουσιαζόταν να διατηρεί σχέση με μαθήτρια του Γυμνασίου από τότε που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό!

Διετάχθη διερεύνηση της υπόθεσης, με το Τμήμα Ασφαλείας να φθάνει στη σύλληψη του 51χρονου με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ εξετάζεται, μετά την ιατροδικαστική έκθεση και η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι φυσιολογικό να έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρη τη χώρα που μόλις προσπαθούσε να «χωνέψει» την περίπτωση του καθηγητή Φυσικής στην Ηλιούπολη που διατηρούσε σχέση με 14χρονη!

gazzetta.gr