Δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 28χρονου δικηγόρου

Δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 28χρονου δικηγόρου

Δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 28χρονου δικηγόρου

Η οικογένεια του 28χρονου αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και ζήτησε νέα ιατροδικαστική εξέταση – Υποστηρίζει ότι ο δικηγόρος δέχονταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο του 28χρονου δικηγόρου η σορός του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε γκρεμό στη περιοχή Τουρκοβούνια.

Η οικογένειά του, τα μέλη της οποίας αποκλείουν το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε, ζήτησε να γίνει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση και έτσι ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος για την ιατροδικαστική αξιολόγηση των ευρημάτων στη σορό του 28χρονου. Πρόσωπα από το περιβάλλον της οικογένειας του δικηγόρου, υποστηρίζουν ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το protothema.gr, μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν παρατημένο σε σημείο του περιφερειακού δρόμου Γαλατσίου με τα παράθυρα ανοιχτά και τα κλειδιά στη μίζα, στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε το πορτοφόλι του, η ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο, που ενδεχομένως να κρύβει και το μυστικό του μυστηριώδους θανάτου του.

Αρχικά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του έκανε λόγο για «Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους» οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Ωστόσο, όπως λένε στο protothema.gr, πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον του άτυχου δικηγόρου, ο 28χρονος δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. Ωστόσο επισήμαναν, ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα διότι δανειζόταν συνεχώς χρήματα προκειμένου να καλύψει κάποιες οφειλές του.

Οι μαρτυρίες των φίλων του οδήγησαν την οικογένεια του στην απόφαση να ζητήσει νέα ιατροδικαστική εξέτασης της σωρού. Τεχνική σύμβουλος από την πλευρά της οικογένειας ορίστηκε η ιατροδικαστής Αστερία Θ. Παπαβδή, η οποία αφού εξέτασε πριν από λίγες ώρες τη σορό, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί ως ιδιαίτερα σοβαρή την ύπαρξη δυο τουλάχιστον τραυμάτων στο κρανίο του άτυχου δικηγόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του στο γκρεμό.

protothema.gr