Δάγκωσε κι έκοψε τη μύτη του γείτονα για τη θέση του κάδου σκουπιδιών: «Που είναι ο σκύλος;», ρώτησαν οι αστυνομικοί (video)

Δάγκωσε κι έκοψε τη μύτη του γείτονα για τη θέση του κάδου σκουπιδιών: «Που είναι ο σκύλος;», ρώτησαν οι αστυνομικοί (video)

Καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 45χρονος που κατηγορούταν για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος του 72χρονου γείτονά του, καθώς τον Ιούλιο του 2020 τον δάγκωσε την μύτη κόβοντας κομμάτι της, έπειτα από καβγά μεταξύ τους για τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών.

Οι δύο άνδρες που κατοικούν σε παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου πιάστηκαν στα χέρια, με τον 45χρονο να δαγκώνει τον 72χρονο στο χέρι και την μύτη του, σημείο όπου άσκησε πίεση για αρκετά λεπτά φέροντάς του βαθύ τραύμα, αλλά και του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το θύμα της επίθεσης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το συγκρότημα που μένουμε αποφάσισε ότι οι σκουπιδοτενεκέδες πρέπει να βρίσκονται στο δρόμο. Μετά από πολλές μετακινήσεις του κάδου, ο γείτονας άρχισε να με βιντεοσκοπεί. Όταν άπλωσα να του πάρω την κάμερα, μου πιάνει τον καρπό και με δαγώνει στη μύτη. Τα δόντια του καρφώθηκαν μέσα. Κρατούσε τη μύτη μου με μανία στα δόντια 2-3 λεπτά. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Όταν ήρθε η αστυνομία με ρώτησε ”σκύλος σας δάγκωσε;” και τους απάντησα, ο γείτονας».

gazzetta.gr