Δάγκωσε και έκοψε το αυτί της κολλητής της την ώρα του καυγά

Δάγκωσε και έκοψε το αυτί της κολλητής της την ώρα του καυγά

Δάγκωσε και έκοψε το αυτί της κολλητής της την ώρα του καυγά

aeweb

Δύο κολλητές φίλες βγήκαν για ποτό στο Newport της Νότιας Ουαλίας. Στο τέλος της βραδιάς κι αφού είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, επισκέφθηκαν ένα κεμπαπτζίδικο. Εκεί όμως είχαν μια διαφωνία που είχε να κάνει με χρήματα με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν έντονα και εν συνεχεία να έρθουν στα χέρια. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, καθώς κάποια στιγμή η Victoria Burgess δάγκωσε και έκοψε το αυτί της φίλης της Jenna Edwards!

Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Απριλίου και καταγράφηκε σε βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες.

«Η κατηγορούμενη άρχισε να της φωνάζει λέγοντάς της κάτι σχετικά με κλοπή. Η μνήμη του θύματος είναι φτωχή αλλά θυμάται τον πόνο στο αυτί της και το αίμα που έτρεχε στα χέρια της», ανέφερε η εισαγγελέας, Bethan Evans κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

«Η μόνη ανάμνηση που έχει είναι ότι κοίταξε κάτω και είδε μέρος του αυτιού της στο πάτωμα. Το μάζεψε και το πέταξε πάλι στο πάτωμα έντρομη. Ο πόνος ήταν τεράστιος».

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, το τμήμα του αυτιού τοποθετήθηκε σε ψυγείο του μαγαζιού για να διατηρηθεί σε κατάσταση τέτοια που θα επέτρεπε στους χειρούργους να το επανασυνδέσουν.

«Ποτέ άλλοτε δεν έχω αισθανθεί τέτοιο φόβο. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω», δήλωσε από την πλευρά του το θύμα, ενώ η κατηγορούμενη παραδέχθηκε πως ό,τι έκανε το έκανε ηθελημένα, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε τετραετή φυλάκιση.

newsbeast.gr