Χανιώτης βρήκε τσαντάκι με 550 ευρώ και τα επέστρεψε

Χανιώτης βρήκε τσαντάκι με 550 ευρώ και τα επέστρεψε

Τσαντάκι με επίσημα έγγραφα, συμβόλαια και φάκελο με 550 ευρώ βρήκε στο δρόμο Χανιώτης ο οποίος τα επέστρεψε στον άνθρωπο που τα είχε χάσει.

aeweb

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία που είχε χάσει την τσάντα του, το περιστατικό συνέβη στον δρόμο του αεροδρομίου Χανίων την περασμένη Τετάρτη ενώ ο ίδιος επέβαινε σε μηχανή. Η τσάντα έπεσε από την μηχανή 200 μέτρα από το αεροδρόμιο δίχως να το αντιληφθεί και περιείχε σημαντικά έγγραφα, πολύτιμα για τον ιδιοκτήτη καθώς και 550 ευρώ.

Για καλή του τύχη την τσάντα εντόπισε 42χρονος Χανιώτης που διαμένει στην περιοχή του Ακρωτηρίου και αφού διαπίστωσε ότι στην τσάντα δεν υπήρχε ταυτότητα, αναζήτησε τον ιδιοκτήτη από το τηλέφωνο ενός δικηγόρου που αναγράφονταν πάνω στα συμβολαιογραφικά έγγραφα. Έτσι βρήκε τον ιδιοκτήτη και του παρέδωσε την τσάντα με το περιεχόμενο της.

Ο επιχειρηματίας θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον 42χρονο Χανιώτη, ο οποίος εργάζεται σε κατάστημα στα Χανιά και είναι πατέρας δύο παιδιών, επισημαίνοντας ότι «τέτοιες κινήσεις σπάνια γίνονται στις μέρες. Αν συνέβαινε αυτό στην Αθήνα δεν υπήρχε περίπτωση να βρω τα πράγματα μου».

Χανιωτικα νέα