Χανιώτης και “γνωστός” της αστυνομίας ο 42χρονος που κακοποιούσε και βασάνιζε ΑμεΑ για να βγάζει χρήματα!

Χανιώτης και “γνωστός” της αστυνομίας ο 42χρονος που κακοποιούσε και βασάνιζε ΑμεΑ για να βγάζει χρήματα!

Ο 42χρονος Χανιώτης μένει μόνιμα στην Αθήνα και είχε απασχολήσει και πρόσφατα την αστυνομία για έκνομες δράσεις του στα Χανιά!

aeweb

Ο 42χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή, επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοσημέσω διαδικτύου, προβάλλοντας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έναντι αμοιβής μάλιστα, δύο νεαρές ΑΜΕΑ να κακοποιούνται βάναυσα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, Χανιώτης και μάλιστα πολύ “γνωστός” στην αστυνομία για έκνομες δράσεις του. Φυσικά έχει απασχολήσει πολλάκις τις Αρχές, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πράξεις του συγκεκριμένου Χανιώτη, ξεπέρασαν κάθε λογική!

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο 42χρονος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν άνδρα 25 ετών, αμφότεροι με νοητική υστέρηση, κάνοντας ζωντανές μεταδόσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες παρακολουθούσαν πληρώνοντας τον αδρά αρρωστημένοι συνδρομητές, οι οποίοι μάλιστα έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν! Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές. Άλλες φορές τους υποχρέωναν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022. Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν φρικαλεότητες.

Ο 42χρονος συνελήφθη την Παρασκευή και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων. Αύριο απολογείται στον ανακριτή.

Έκανε αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα στα Χανιά

Πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που είχε απασχολήσει τις Αρχές στα τέλη Αυγούστου. Τότε, ο ίδιος άνθρωπος έκανε αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και λάμβανε ως κέρδος φυσικά για τον ίδιο, τα ρέστα από τους ανυποψίαστους έμπορους.

Τότε, στο Α.Τ. Κισάμου έφτασαν καταγγελίες από ανθρώπους που έπεσαν θύμα του οι οποίοι στην περιοχή από Τοπόλια μέχρι Λαφονήσι, πουλάνε υπαίθρια στον δρόμο ντόπιο μέλι, ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα. Τους έδινε 50ευρα και έπαιρνε ρέστα, με τους εμπόρους να αντιλαμβάνονται αργότερα την απάτη. Μάλιστα, κυκλοφορούσε με κλεμμένο αυτοκίνητο, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων σιδηρογροθιά, πιστόλι, μαχαίρι κ.α.

Τότε, ο άνδρας συνελήφθη λίγο πριν φύγει και επιστρέψει στην Αθήνα.

flashnews.gr