Σχολή χορού danzmania school of dance – Χανιά

Διεύθυνση

Γενεράλη 12, Λενταριανά, Χανιά

GPS

35.50747819476, 24.049415588379

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΗ σχολή χορού danzmania school of dance στα Λενταριανά Χανίων διαθέτει μια πλούσια γκάμα τμημάτων για παιδιά (4ετών+), έφηβους και ενήλικες, προσφέροντας τους την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο του χορού.

Τα παιδικά τμήματα προσφέρουν στα παιδιά μια ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από τον χορό, ενώ τα εφηβικά τμήματα τους επιτρέπουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να εξασκηθούν σε πιο προηγμένες τεχνικές. Οι ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ομαδικά και ατομικά μαθήματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Η σχολή danzmania school of dance προσφέρει μια ευρεία γκάμα χορευτικών στυλ, όπως τα Latin social, Latin ballroom, Oriental, Hip Hop, Break Dance, Παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί, μοντέρνοι χοροί και χορογραφίες γάμου, ενώ παράλληλα προσφέρει τμήματα flexibility και dancers workout για όσους επιθυμούν να γυμναστούν.

Με έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους, η σχολή χορού danzmania προσφέρει μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα για την εκμάθηση του χορού. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις χορευτικές τους ικανότητες, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι η σχολή διοργανώνει δύο παραστάσεις ετησίως, στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι μαθητές της. Ειδικά η μία από αυτές, που πραγματοποιείται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι εγγραφές για τα μαθήματα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προσφέρονται δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα για να μπορείτε να ανακαλύψετε το χορευτικό στυλ που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.
 
Το πιο σημαντικό, υπάρχουν ειδικές τιμές για οικογενειακά πακέτα, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνους και άνεργους. 
 
Επωφεληθείτε και εσείς από μια ειδική προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα: Επιλέξτε δύο διαφορετικά είδη χορού και το τρίτο θα σας το προσφέρει εντελώς δωρεάν η σχολή.
 
Σχετικά με την ιδιοκτήτρια και χοροδιδάσκαλο Νίκη Παπαδομανωλάκη 

Η Νίκη ξεκίνησε την χορευτική της πορεία το 2002 και η αγάπη της για το χορό την οδήγησε στην απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος διδασκαλίας από τον Βρετανικό σύλλογο IDTA (International Dance Teacher’s Association) το 2006.

Έχει κατακτήσει δυο πρώτες θέσεις σε βαλκανικούς αγώνες στην κατηγορία Salsa Solo Ladies και έχει αποσπάσει αρκετές διακρίσεις σαν χοροδιδάσκαλος.

Ταυτόχρονα έχει διδάξει στις σχολές χορού Dance Motion στην Κύπρο, Flow and more στην Σουηδία και στην Έκφρασις στα Χανιά.

Σχολή χορού danzmania school of dance - Χανιά

Σχολή χορού danzmania – Χανιά

Σχολές χορού στα Χανιά