Διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban στα Χανιά

Διεύθυνση

Μαργουνίου 40, Χανιά

GPS

35.510783081151, 24.01388168335

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ιστός



Το διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban είναι ένα ζεστό και άνετο διαμέρισμα στο κέντρο των Χανίων, στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Παρότι βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, προσφέρει έναν ήσυχο και γαλήνιο χώρο, ιδανικό για χαλάρωση μετά από μια ημέρα εξερεύνησης.

Κάνετε κράτηση στο Διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban

από 75€/ την ημέρα

Το διαμέρισμα διαθέτει χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με το όχημά τους, ενώ η πλησιέστερη στάση λεωφορείου είναι μόλις 60 μέτρα μακριά, διευκολύνοντας την πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι διαστάσεων 2×1.60μ και ντουλάπα, προσφέροντας άνεση και ευρυχωρία στους επισκέπτες. Στο μπάνιο, το οποίο είναι σύγχρονο και πρακτικό, θα βρείτε ένα πλυντήριο Bosch και μια κομψή ντουζιέρα. Ο χώρος καθιστικού συνδυάζει την απλότητα με ένα κομψό περιβάλλον, διαθέτοντας άνετα ιταλικά έπιπλα και smart TV για την ψυχαγωγία σας.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα παρέχει όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία γευμάτων, ενώ η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, καθιστώντας την ιδανική για δείπνα και κοινωνικές στιγμές. Το μπαλκόνι του διαμερίσματος προσφέρει έναν εξωτερικό χώρο καθιστικού με τέντα για σκίαση, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Κάθε δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο, εξασφαλίζοντας την άνεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Η πόρτα του διαμερίσματος είναι εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας κλειδαριά για μεγαλύτερη ασφάλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες ηρεμία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η προνομιακή τοποθεσία που έχει το διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban στο κέντρο των Χανίων σας επιτρέπει να απολαύσετε τον αστικό τρόπο ζωής με άνεση και ευκολία, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα σημαντικά σημεία της πόλης. Αυτό δημιουργεί την ιδανική βάση για την εξερεύνηση των Χανίων, προσφέροντας έναν συνδυασμό άνεσης, στυλ και ευκολίας που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Διαμέρισμα Eva’s Cozy Urban στα Χανιά

Περισσότερα καταλύματα