Βίλα Familia Σταλός

Διεύθυνση

Σταλός, Χανιά

GPS

35.5107497, 23.9402473

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΗ Βίλα Familia είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές ή μεγάλες παρέες. Βρίσκεται 400 μέτρα από την παραλία του Σταλού και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια.

Το εσωτερικό της βίλας είναι εξοπλισμένο ακόμη και με ένα τραπέζι πινγκ πονγκ και ο εξωτερικός χώρος με γρασίδι είναι ιδανικός για ατελείωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους είτε στην παιδική χαρά είτε στο μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου που διαθέτει η βίλα.

Οι εγκαταστάσεις της μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη για την προετοιμασία κάθε είδους γεύματος, το καθιστικό και οι υπόλοιποι εσωτερικοί χώροι προδιαθέτουν τον επισκέπτη να αισθάνεται άνετα σαν να βρίσκεται στο σπίτι του.

Απολαμβάνοντας την ανεμπόδιστη θέα από τη βεράντα ή τον κήπο προς τη θάλασσα, όπου το γαλάζιο της θάλασσας ενώνεται με αυτό του ουρανού, δημιουργείται μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας σε ένα πολυτελές περιβάλλον που μόνο η Βίλα Familia στο Σταλό μπορεί να σας προσφέρει.

Τιμή από 190€/την ημέρα9 επισκέπτες

-> Κάνετε κράτηση

Βίλα Familia Σταλός Χανιά

Βίλα Familia Σταλός Χανιά σαλόνι
Βίλα Familia Σταλός Χανιά κρεβατοκάμαρα

-> Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Βίλες Χανιά