Βίλα Κισσός Ξαμουδοχώρι

Διεύθυνση

Ξαμουδοχώρι, Χανιά

GPS

35.4912883, 23.836166409554

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



Η βίλα Κισσός στο Ξαμουδοχώρι του Πλατανιά μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 5 άτομα και υπόσχεται να κάνει τη διαμονή τους αξέχαστη.

. Στο επάνω επίπεδο υπάρχουν τα δύο υπνοδωμάτια (1 διπλό και 2 μονά κρεβάτια) και μια σοφίτα με ένα μονό κρεβάτι. Το ξύλο που κυριαρχεί στη διακόσμηση, τα έπιπλα και τα υφάσματα δίνουν μια κομψή πινελιά από μια άλλη εποχή στο ακίνητο.

Το μπάνιο διαθέτει τζακούζι και είναι κατάλληλο για στιγμές ψυχικής αναζωογόνησης και σωματικής χαλάρωσης. Το μπαλκόνι διαθέτει πέργκολα που σκιάζεται από υφάσματα, από όπου μπορεί κανείς να ατενίσει τον ορίζοντα και να αφεθεί στη μαγεία του τοπίου.

Στο ισόγειο υπάρχει το σαλόνι με τραπεζαρία για γεύματα και στιγμές χαλάρωσης. Η βίλα Κισσός διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με δυνατότητα προετοιμασίας κάθε είδους γεύματος, τζάκι, μεγάλο καναπέ, τηλεόραση καθώς και μια εξέδρα, από την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα που εκτείνεται μέχρι το τέλος του ορίζοντα, συμπληρώνουν το χώρο στο ισόγειο.

Η βεράντα είναι ιδανική για πρωινό στο ύπαιθρο, ενώ αυτό που δεσπόζει στον περιβάλλοντα χώρο είναι η πισίνα. Μια όαση δροσιάς και ηρεμίας με απόλυτη ιδιωτικότητα των ενοίκων καθιστούν τη διαμονή εδώ ιδανική.

Τιμή από 160€/την ημέρα7 επισκέπτες

-> Κάνετε κράτηση

Βίλα Κισσός Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς, Χανιά

Βίλα Μυρτιά Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς, Χανιά
Βίλα Μυρτιά Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς, Χανιά μέσα
-> Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Βίλες Χανιά