Εκδηλώσεις στα Χανιά

Ανακαλύψετε parties, beach parties, events, dj sets, συναυλίες, Κρητικές βραδιές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Χανιά.

Loading Events
  • This event has passed.

Kάβα κρασιού – Delicatessen Μηδέν άγαν Χανιά « All Events

ΟινοΚρητικά 2024 – Τα Χανιά ετήσιος τουριστικός προορισμός το Καθολικό Πάσχα

Κυριακή 31 Μαρτίου @ 11:00 πμ - 8:30 μμ

7€
ΟινοΚρητικά 2024 -Τα Χανιά ετήσιος τουριστικός προορισμός το Καθολικό Πάσχα
Τα ΟινοΚρητικά είναι ετήσια Παγκρήτια Οινική Εκδήλωση που διοργανώνεται στα Χανιά από το 2007 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ), Μεγάλο Αρσενάλι, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων και συμπεριλαμβάνει εκτός από την έκθεση Κρητικού οίνου -με έμφαση στις γηγενείς κρητικές ποικιλίες- και δράσεις με θέμα αυτές και στόχο την προβολή της πόλης των Χανίων, της Κρήτης και φυσικά του αυθεντικού κρητικού οινικού terroir.
Τα ΟινοΚρητικά 2024 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, στο Κεντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τα κρασιά από τα Κρητικά Οινοποιεία από τις 11:00 μέχρι τις 20:30. Παράλληλα τα ΟινοΚρητικά 2024 διοργανώνουν φέτος την ειδική δράση με θέμα :”Το Κρητικό κρασί πρωταγωνιστεί στα κοκτέιλ του καλοκαιρού, φτιαγμένα από αυθεντικές Κρητικές, ποικιλίες οίνου”. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα πρωτότυπα κοκτέιλ μεταξύ 17:30-20:30 στο Μεγάλο Άρσενάλι.
Δύο από τα πιο διάσημα bar της πόλης των Χανίων, το “Μοναστήρι του Καρόλου” και το “Σύναψις”, θα δημιουργήσουν κοκτέιλ με βάση από τις γηγενείς ποικιλίες της Κρήτης: Μοσχάτο Σπίνας, Μαλβαζία, Λιάτικο, Κοτσιφάλι και Ρωμέικο.
Η διοργάνωση γίνεται από την ΟινοΚρητικά ΑΜΚΕ και τον Δήμο Χανίων.
Η είσοδος είναι 7 ευρώ (με δώρο το ποτήρι γευσιγνωσίας) και όλα τα κέρδη πάνε στην δομή στήριξης ατόμων με σωματική ή νοητική αναπηρία ΚΗΦΑΑΜΕΑ.
Για λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στο πρόγραμμα των ΟινοΚρητικών 2024, μέσα από την αφίσα των ΟινοΚρητικών ή στο oinokritika.org

Details

Διοργανωτής:
Kάβα κρασιού - Delicatessen Μηδέν άγαν Χανιά
Date:
Κυριακή 31 Μαρτίου
Time:
11:00 πμ - 8:30 μμ
Cost:
7€
Event Category:
Website:
www.oinokritika.org