Εκδηλώσεις στα Χανιά

Ανακαλύψετε parties, beach parties, events, dj sets, συναυλίες, Κρητικές βραδιές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Χανιά.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Μη φας….έχει 6ο Street Food Festival Chania!

Σάββατο 25 Μαΐου - Δευτέρα 27 Μαΐου

6€
Μη φας….έχει 6ο Street Food Festival Chania!

Φύλα την όρεξη σου…απομένουν μόνο μία μέρα για το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού του νησιού! Το Street Food Festival Chania επιστρέφει στη βάση του και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα αξέχαστο τριήμερο.

Όπως πάντα, πρωταγωνιστής του φεστιβάλ είναι το φαγητό και οι αφίξεις από  Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρέθυμνο, έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η παρουσία γνωστών chef, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης που ξεχώρισε με την επιτυχημένη παρουσία του στο Master Chef 7.

Γεύσεις από το Μεξικό, την Ασία, και την Ιταλία, αλλά και όλες οι αγαπημένες αλμυρές και γλυκές γεύσεις του δρόμου συναντιούνται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, για την πιο STREET FOOD εμπειρία! 

Για πρώτη φορά φέτος, το φεστιβάλ ξεκινάει το Σάββατο 25 Μαϊου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 27 Μαϊου. Όμως δεν είναι η μόνη διαφοροποίηση, μιας και φέτος τα Food Games by SYNKA, που θα παρουσιάσει η Γωγώ Καλληδονάκη, περιλαμβάνουν έπαθλα και “δωροεπιταγές” για τους νικητές.

Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά μπάντες, djs και αρκετές χορευτικές ομάδες που έρχονται να δώσουν τη δική τους ξεχωριστή ενέργεια και να κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό το φετινό Street Food Festival.

Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ και ΔΩΡΕΑΝ δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους.

Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 25/5 (17.00 – 24.00), Κυριακή 26/5 (12.00 – 24.00) και τη Δευτέρα 27/5 (17.00 – 24.00).

Ήρθε η στιγμή να αναζητήσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Μη φας….έχει 6ο Street Food Festival Chania!

DSC 0949DSC 0330

DSC 0921

DSC 0283 2

DSC 0990

DSC 0093 2

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σάββατο 25 Μαΐου
Τέλος:
Δευτέρα 27 Μαΐου
Κόστος:
6€
Κατηγορία Εκδήλωση: