Χανιά: Τρομερή ταλαιπωρία για επιβάτες στο Αεροδρόμιο – Περίμεναν τρεις ώρες μέσα στο αεροπλάνο και η πτήση ακυρώθηκε (φωτο)

Χανιά: Τρομερή ταλαιπωρία για επιβάτες στο Αεροδρόμιο – Περίμεναν τρεις ώρες μέσα στο αεροπλάνο και η πτήση ακυρώθηκε (φωτο)

Ταλαιπωρία αποδείχθηκε το ταξίδι για όσους έπελεξαν να πετάξου προς Τελ Αβιβ με την πτήση της Ryanair από τα Χανιά.

Όπως καταγγέλουν επιβάτες της πτήσης στο zarpanews.gr, ήταν προγραμματισμένο να πετάξουν στις 20:30 από το αεροδρόμιο Χανίων. Τελικά, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, με τους υπαλλήλους της εταιρείας να τους λένε πως θα χρειαστέί να περιμένουν. «Τελικά, επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος στις 9:30 και μας είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε για 20 λεπτά. Τελικά περιμέναμε πολύ περισσότερο. Εν τέλει στις 22:30 μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μιαμιση ώρα. Ήταν να πετάξουμε 20:35 και περιμένουμε 3 ώρες».

Όπως είναι φυσικό, οι επιβάτες είναι αγανακτισμένοι χωρίς να έχουν πάρει μια πειστική εξήγηση για τον λόγο τον οποίο συμβαίνει αυτό. «Μας είπαν πως υπάρχει κίνηση στο αεροδρόμιο, αλλά οι άλλες πτήσεις έχουν αναχωρήσει κανονικά. Είμαστε πολλοί άνθρωποι εδώ, οικογένειες με παιδιά και ταλαιπωρούμαστε.», καταλήγει επιβάτης.

Τελικά, μετά από τρείς ώρες αναμονή, στις 11 και 20 το βράδυ, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως η πτήση θα ακυρωθεί και δεν θα πετάξουν τελικά προς το Τελ Αβιβ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr. το πρόβλημα της συγκεκριμένης πτήσης προέρχεται από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπως φαίνεται στην αποτύπωση των κινήσεων του Αεροδρομίου Χανίων.

Αντίστοιχη ήταν και η ενημέρωση της εταιρείας προς τους επιβάτες, καθώς μετά την ακύρωση της πτήσης, ενημερώθηκαν με μήνυμα στο κινητό τους για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ η πτήση θα αναχωρήσει σήμερα Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι.

zarpanews.gr