Χανιά: Το Santa run επιστρέφει δυναμικά και αναζητά εθελοντές

Χανιά: Το Santa run επιστρέφει δυναμικά και αναζητά εθελοντές

Χανιά: Το Santa run επιστρέφει δυναμικά και αναζητά εθελοντές

Μετά την αναβολή του Santa Run 2019 ο Δήμος Χανίων ανάλαβε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση του με στόχο να κάνει το θεσμό μεγαλύτερο.

Ταυτόχρονα το σωματείο Santa Run Chania με ένα δελτίο τύπο καλωσορίζει την νέα συνεργασία και καλεί όλους να βοηθήσουν εθελοντικά 

Το δελτίο τύπου 

Το σωματείο Santa Run Chania, για 8 συναπτά έτη πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και διεθνές επίπεδο, στηρίζοντας παιδιά της πόλης µας µε προβλήματα υγείας. Μια διοργάνωση µε πάνω από 20.000 συμμετέχοντες και 400.000 ευρώ προσφοράς.

Φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Santa Run Chania, ερχόμενο σε επαφή µε εμπλεκόμενους και εξετάζοντας όλες τις δυνατότητες, ανακοίνωσε την αναστολή της διοργάνωσης για λόγους που ανέφερε σε επιστολή που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες η γενική του συνέλευση.

Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε την έντονη ενεργοποίηση και ανησυχία της Δημοτικής αρχής καθώς και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αλλεπάλληλες κοινές προσπάθειες αναζήτησης τρόπου ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, κατέληξαν στην δήλωση του Δημάρχου µας να πραγματοποιηθεί από τον δήμο επιθυμώντας την συνεργασία µε το σωματείο µας.

Αναθέτοντας την στις αντιδημαρχίες πολιτισμού και πρόνοιας, καθώς και σε όλα τα σχετικά τμήματα – υπηρεσίες του Δήμου, ενεργοποιεί όλο το μηχανισμό του για την επίτευξη του στόχου της διοργάνωσης.

Αυτό αλλάζει τις δυνατότητες και τις ταχύτητες.

Σε αυτήν την στάση του Δήμου Χανίων και της καθολικής εγρήγορσης του Δημοτικού συμβουλίου, το σωματείο µας δεν µμπορεί να μην συστρατευθεί σε αυτήν την προσπάθεια και την στήριξη τής µε όλες του τις δυνάμεις.

Τα δεδομένα άλλαξαν, είμαστε περισσότεροι και δυνατότεροι.

Καλούμε τους εθελοντές της διοργάνωσης και τους συμπολίτες µας να αγκαλιάσουν αυτήν την υπερπροσπάθεια, που µας βρίσκει όλους μαζί σε έναν στόχο.

Τα ιδρύματα της πόλης µας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν το έργο τους επειδή θα είμαστε ενωμένοι, όλοι εκείνα κάνουμε μια μεγάλη διοργάνωση.

Το Santa Run Chania αποκτά µε αργά αλλά σταθερά βήματα την θέση του ως η βασική χειμερινή διοργάνωση της πόλης µε φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και οικονομικό στόχο.

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα 👉 http://bit.ly/santarun19