Χανιά: Θρίλερ με την δολοφονία της Λυτινάκη: Ξέρω το σημείο που την “εξαφάνισαν” (video)

Χανιά: Θρίλερ με την δολοφονία της Λυτινάκη: Ξέρω το σημείο που την “εξαφάνισαν” (video)

Ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή σήμανε συναγερμό, καθώς ένα άτομο από την άλλη άκρη της γραμμής είπε πως ξέρει το σημείο στο οποίο “εξαφάνισαν” την Ευαγγελία Λυτινάκη. Το τηλεφώνημα το οποίο έγινε μόλις μία μέρα μετά την κηδεία του αδελφού της Ευαγγελίας Λυτινάκη, Θοδωρή, έχει προκαλέσει αίσθηση και πολλά ερωτήματα.

Πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα η το άτομο που τηλεφώνησε στην εκπομπή γνωρίζει κάτι και τώρα που δεν ζει πια ο αδελφός της γυναίκας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Δεκέμβριο του 2018 από την Αγία Μαρίνα Χανίων, αποφάσισε να μιλήσει;

Να θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2019 ο εισαγγελέας Χανιών είχε ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του αδελφού και της μίας αδερφής, της άτυχης Ευαγγελίας Λυτινάκη, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκαν και τα δύο αδέλφια.

Αίσθηση πάντως προκαλεί και το γεγονός ότι, όπως αναφέρουν πληροφορίες του zarpanews.gr η τελευταία επιθυμία του Θοδωρή Λυτινάκη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα μετά από μακροχρόνιο πρόβλημα με την υγεία του και κηδεύτηκε την Πέμπτη, ήταν να μην μάθει ή αδελφή του στην οποία επίσης έχει ασκηθεί δίωξη, ότι πέθανε καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να πάει στην κηδεία του και να μην χτυπήσουν οι καμπάνες πένθιμα.

Τη Δευτέρα πάντως αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς είναι από τις λίγες εξαφανίσεις που δεν έχει βρεθεί πτώμα.

Δείτε τι ειπώθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη:

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη