Χανιά: Θράσος… Έκλεψε διασώστη του ΕΚΑΒ την ώρα που εκείνος έσωζε άνθρωπο

Χανιά: Θράσος… Έκλεψε διασώστη του ΕΚΑΒ την ώρα που εκείνος έσωζε άνθρωπο

Άγνωστος που προσποιείτο ότι μιλούσε στο κινητό άνοιξε την πόρτα και άρπαξε το τσαντάκι

Καμία αιδώς και περίσσιο θράσος για έναν κλέφτη σήμερα το απόγευμα που δεν ντράπηκε να κλέψει έναν διασώστη του ΕΚΑΒ την ώρα που εκείνος πρόσφερε βοήθεια σε συνάνθρωπό του στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, σήμερα το απόγευμα το ΕΚΑΒ κλήθηκε για να επιληφθεί ενός σοβαρού περιστατικού στην οδό Δικτύνης.

Όταν οι διασώστες βγήκαν από το ασθενοφόρο, δε σκέφτηκαν να κλειδώσουν καθώς έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον συνάνθρωπό τους που τη χρειαζόταν.

Όταν όμως μπήκαν ξανά στο ασθενοφόρο, ο ένας από αυτούς διαπίστωσε ότι κάποιος του είχε κλέψει το τσαντάκι του μέσα στο οποίο υπήρχε και χρηματικό ποσό αλλά και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο από κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει το περιστατικό και δείχνει την ώρα που οι διασώστες έχουν σπεύσει να επιληφθούν του σοβαρού περιστατικού, κάποιον άγνωστο να κινείται κοντά στο ασθενοφόρο, να προσποιείται ότι μιλά στο κινητό και στη συνέχεια να ανοίγει την πόρτα και να κλέβει το τσαντάκι.

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διασώστες του ΕΚΑΒ πάνω στη δουλειά τους έχουν πέσει θύματα κλοπής και πραγματικά τέτοια περιστατικά προκαλούν οργή καθώς τα θύματα είναι άνθρωποι που εκείνη τη στιγμή κάνουν κάτι “ιερό” και σώζουν κάποιον συνάνθρωπό μας.