Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Πέτρου Βανταράκη

Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Πέτρου Βανταράκη

Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Πέτρου Βανταράκη
explore Chania

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 58 ετών ο ξενοδόχος και επιχειρηματίας Πέτρος Βανταράκης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους πολυάριθμους συγγενείς και φίλους του σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο Πέτρος Βανταράκης έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια τη μάχη με την καταραμένη αρρώστια χωρίς δυστυχώς να καταφέρει στο τέλος να νικήσει.

Στο πέρασμα του από τη ζωή άφησε έντονα το αποτύπωμα του τόσο στην κοινωνική ζωή του τόπου όσο και στο επιχειρείν. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην Αθήνα, όπου δημιούργησε μια εταιρεία πρότυπο, την IRIS SNAKS.

Τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει την περιπέτεια της υγείας του, στην Κρήτη που υπεραγαπούσε και κοντά στα τρία του παιδιά τα οποία δραστηριοποιούνταν ήδη στα ξενοδοχεία Vandaris.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στη μία το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίας στον Κουρνά. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 11 το πρωί.

Η οικογένειά του παρακαλεί συγγενείς, φίλους και γνωστούς, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους Πέτρου.

Το aera.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.