Χανιά: Στον εισαγγελέα η δημοτική αρχή Γαύδου για τις αυτοσχέδιες κατασκευές καταπατητών (φωτο)

Χανιά: Στον εισαγγελέα η δημοτική αρχή Γαύδου για τις αυτοσχέδιες κατασκευές καταπατητών (φωτο)

Τη συνδρομή των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να ζητήσει η Δήμαρχος της Γαύδου για να γκρεμίσει τις σκηνές και τις αυτοσχέδιες καλύβες από παραλίες του νησιού, ατόμων που έχουν επιλέξει να ζουν χειμώνα καλοκαίρι στα πρόχειρα αυτά καταλύματα.

Ήδη την περασμένη Τετάρτη μπουλντόζα του Δήμου Γαύδου, προχώρησε στο γκρέμισμα μιας αυτοσχέδιας καλύβας στην παραλία Σαρακήνικο. Ωστόσο προκλήθηκε ένταση όταν η Δήμαρχος Λίλιαν Στεφανάκη την περασμένη Παρασκευή πήγε σε μια ακόμη αυτοσχέδια καλύβα και ήρθε σε αντιπαράθεση με τα άτομα που βρίσκονταν εκεί, όταν τους ενημέρωσε ότι είναι παράνομη η καταπάτηση δημόσιου χώρου και τους ζήτησε να φύγουν.

Διαβάστε: Χανιά: Η δήμαρχος της Γαύδου προσπαθεί να ξηλώσει με τα χέρια της τις καλύβες των «Survivors» (video)

Ανάλογες κατασκευές εκτός από το Σαρακήνικο, υπάρχουν στις παραλίες Λαβρακάς και Αη Γιάννης και όπως ξεκαθάρισε η Δήμαρχος, θα προχωρήσει στο γκρέμισμα όλων τους.

Η Γαύδος, το νοτιότερο άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεωρείται εναλλακτικός προορισμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και κατασκηνωτές που επιλέγουν το όμορφο νησί με τις ξεχωριστές παραλίες για τις διακοπές τους.

Χανιά: Η δήμαρχος της Γαύδου προσπαθεί να ξηλώσει με τα χέρια της τις καλύβες των «Survivors» (video)

ertnews