Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για τον βιασμό της ανήλικης (φωτο)

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για τον βιασμό της ανήλικης (φωτο)

Στον ανακριτή για να απολογηθεί μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 34χρονος Χανιώτης που φέρεται να βίαζε 14χρονη σε περιοχή της Κισσάμου.

Χανιώτης συνελήφθη για βιασμό ανήλικης και παιδική πορνογραφία

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στην Κίσσαμο.

Σήμερα το πρωί ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, με την απολογία να διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τια κατηγορίες.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα είναι μεταξύ άλλων βιασμός κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Υπενθυμίζεται ότι 35χρονος κατηγορείται ότι μέσω facebook και instagram προσπαθούσε να προσεγγίσει κορίτσια και με επιμονή, μηνύματα και υποσχόμενος διάφορα, προσπαθούσε να τις πείσει να συναντηθούν ώστε στη συνέχεια να συνευρεθούν.

Ο άνδρας την Παρασκευή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα από τα κορίτσια πείστηκε συνάντησε τον 35χρονο με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει. Εκεινη τότε ήταν 16 χρόνων. Όταν στη συνέχεια το κορίτσι αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει, αυτός άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό δικό της, αναγκάζοντάς την έτσι με τη βία και παρά τη θέλησή της σε σεξουαλική πράξη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας του Α.Τ. Κισάμου. Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε έρευνα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για παράνομη δράση του 35χρονου. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί της Κισάμου ανακάλυψαν ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Στη συνέχεια κάλεσαν τα κορίτσια να καταθέσουν τι γνωρίζουν και εκείνα είπαν πώς τα είχε προεγγίσει. Ένα από αυτά, το τότε 16χρονο κορίτσι, νυν ενήλικη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει και εκβιάζοντάς την μετά να τη βιάζει.

Δείτε φωτογραφίες από τα δικαστήρια Χανίων:zarpanews.gr