Χανιά: Στα δικαστήρια ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή για τις μάσκες

Χανιά: Στα δικαστήρια ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή για τις μάσκες

Χανιά: Στα δικαστήρια ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή για τις μάσκες

Στις 11.15 σήμερα, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με αυτόφορω διαδικασία, ο πατέρας που χτύπησε χθες καθηγητή του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου κατόπιν σύσταση για χρήση μάσκας εντός του χώρου του σχολείου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν, τη στιγμή που ο μαθητής λάμβανε τη μάσκα από τον καθηγητή του, ο πατέρας του παιδιού μπήκε χωρίς άδεια στην αυλή και επιτέθηκε καταρχήν, φραστικά στον καθηγητή και εν συνεχεία τον χτύπησε με το κεφάλι του! (δείτε εδώ)

Ο καθηγητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων όπου του έγιναν δύο ράμματα.

Αυτή την ώρα ο δράστης του επεισοδίου βρίσκεται στον εισαγγελέα.

Ο φερόμενος κατηγορούμενος τελικά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12:00

Τζανάκης: το δικαστήριο να μας προστατέψει

“Εμείς θέλουμε την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου γονιού. Ένας συνάδελφος στην προσπάθεια του να κάνει την δουλειά του, βρήκε το μπελά του.Ούτως διαξιφισμός προηγήθηκε ούτε αντιπαράθεση, ήταν μια αιφνιδιαστική κουτουλιά όπως δηλώνει ο ίδιος ο πατέρας. Θα πρέπει να μας προστατέψει το δικαστήριο, για να μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Εμμανουήλ Τζανάκης, έξω από τα δικαστήρια Χανίων κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία του φερόμενου δράστη.

“Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Δεν μπορεί να κρεμάσει όλη την ευθύνη από μια μάσκα.Έπρεπε να έχουν παρθεί μέτρα όλο το καλοκαίρι”, ανέφερε σε άλλο μέρος των δηλώσεων του, ο κ. Τζανάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες: