Χανιά: Πατέρας έριξε κουτουλιά σε καθηγητή λόγω μάσκας – Στο νοσοκομείο ο εκπαιδευτικός!

Χανιά: Πατέρας έριξε κουτουλιά σε καθηγητή λόγω μάσκας – Στο νοσοκομείο ο εκπαιδευτικός!

Χανιά: Πατέρας έριξε κουτουλιά σε καθηγητή λόγω μάσκας – Στο νοσοκομείο ο εκπαιδευτικός!

Αν και νωρίτερα ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Χανίων Μανώλης Τζανάκης ανέφερε ότι δεν υπήρξαν παρατράγουδα στα Χανιά σχετικά με τη χρήση μάσκας στα σχολεία των Χανίων τελικά φαίνεται πως τα δεν έλειψαν τα δυσάρεστα περιστατικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου όπου έγινε το περιστατικό, ένας μαθητής πήγε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Ο καθηγητής εφαρμόζοντας τον νόμο του ζήτησε να φορέσει την μάσκα την ώρα που έμπαινε στο σχολείο, με τον πατέρα του μαθητή να εκφράζει τις έντονες αντιρρήσεις του. Δυστυχώς η κατάσταση εκτροχιάστηκε γρήγορα με τον γονιό σύμφωνα με τη καταγγελία να χτυπάει τον καθηγητή με κουτουλιά στο πρόσωπο.

Ο καθηγητής μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του γονέα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου:

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.»

Συνελήφθη ο πατέρας που έριξε κουτουλιά σε καθηγητή σχολείου των Χανίων – Αμετανόητος για την πράξη του, ακούστε τι δηλώνει

kriti360.gr