Χανιά: Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους και τα σπασμένα δέντρα (φωτο)

Χανιά: Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους και τα σπασμένα δέντρα (φωτο)

Χανιά: Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους και τα σπασμένα δέντρα (φωτο)
explore Chania

Οι πολύ ισχυροί νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι που πνέουν από τις βραδινές ώρες  στην Κρήτη προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στα Χανιά καθώς κλαδιά και δέντρα έσπαγαν με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να προκαλούνται και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Η πυροσβεστική κλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις για να κόψει κλαδιά και δέντρα, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το σπασμένο δέντρο στην πλατεία Κολοκοτρώνη επι της οδού Αποκορώνου, όπου ένα μεγάλο δέντρο – στην κυριολεξία – κόπηκε στην μέση.

anemoi keros zimies xania 7 1anemoi keros zimies xania 5 1anemoi keros zimies xania 2 1

 

Επίσης διακοπή στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε σε περιοχές σε συνοικίες της πόλης, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στην Λεωφόρο Καραμανλή κοντά στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ ένα μεγάλο κλαδί ευκαλύπτου έπεσε πάνω σε καλώδια και υποσταθμό της ΔΕΗ.

 

anemoi keros zimies xania 8 1anemoi keros zimies xania 1 1anemoi keros zimies xania 6 1

Σε όλα αυτά να προστεθεί και το πέπλο σκόνης που είχε καλύψει τα πάντα για να ολοκληρώσει τις πολύ ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες για τέλη Νοεμβρίου.

anemoi keros zimies xania 3 1

 

Χαρακτηριστικό είναι και το ότι τα μεσάνυχτα σε πολλές περιοχές, ειδικά του νομού Χανίων οι θερμοκρασίες έφτασαν σε νυχτερινές θερμοκρασίες καύσωνα.

2e5f26c00719354c7ea0a36e2372dbd3

flashnews.gr