Χανιά: Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους και τα σπασμένα δέντρα (φωτο)

Χανιά: Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους και τα σπασμένα δέντρα (φωτο)

Οι πολύ ισχυροί νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι που πνέουν από τις βραδινές ώρες  στην Κρήτη προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στα Χανιά καθώς κλαδιά και δέντρα έσπαγαν με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να προκαλούνται και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

aeweb

Η πυροσβεστική κλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις για να κόψει κλαδιά και δέντρα, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το σπασμένο δέντρο στην πλατεία Κολοκοτρώνη επι της οδού Αποκορώνου, όπου ένα μεγάλο δέντρο – στην κυριολεξία – κόπηκε στην μέση.

 

Επίσης διακοπή στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε σε περιοχές σε συνοικίες της πόλης, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στην Λεωφόρο Καραμανλή κοντά στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ ένα μεγάλο κλαδί ευκαλύπτου έπεσε πάνω σε καλώδια και υποσταθμό της ΔΕΗ.

 

Σε όλα αυτά να προστεθεί και το πέπλο σκόνης που είχε καλύψει τα πάντα για να ολοκληρώσει τις πολύ ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες για τέλη Νοεμβρίου.

 

Χαρακτηριστικό είναι και το ότι τα μεσάνυχτα σε πολλές περιοχές, ειδικά του νομού Χανίων οι θερμοκρασίες έφτασαν σε νυχτερινές θερμοκρασίες καύσωνα.

flashnews.gr