Χανιά: Προσοχή ξεκίνησαν έργα στο δρόμο για το αεροδρόμιο – Πως διεξάγεται η κυκλοφορία

Χανιά: Προσοχή ξεκίνησαν έργα στο δρόμο για το αεροδρόμιο – Πως διεξάγεται η κυκλοφορία

Ξεκινούν σήμερα την Τρίτη 25-10-2022 η ερφασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα επί της Ε.Ο. Αεροδρομίου – Σούδας στις Κορακιές στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Π.Ε.Ο. ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ». Οι εργασίες στο σημείο, αυτό θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 11-11-2022.

Για το σκοπό αυτό θα αποκλειστεί η κυκλοφορία στο ρεύμα από Αεροδρόμιο προς Χανιά (Ρεύμα καθόδου) με απαγόρευση εισόδου από τον κόμβο Κορακιών. Το τμήμα παρέμβασης εκτείνεται από την διασταύρωση της οδού Ε94 με την οδό Καλοριζίκου και σε μήκος 1250 μέτρων με κατεύθυνση ανατολικά (προς αεροδρόμιο).

Η κυκλοφορία προς την Πόλη των Χανίων θα διεξάγεται με εκτροπή από την οδό Ακρωτηρίου (Βλητές) και από τις επιμέρους οδούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Χανιά: Προσοχή ξεκίνησαν έργα στο δρόμο για το αεροδρόμιο - Πως διεξάγεται η κυκλοφορία

Δείτε και την ανακοίνωση της Αστυνομίας Χανίων

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Εθνικής Οδού 94 (Χανιά –Αεροδρόμιο) στο τμήμα από την διασταύρωση της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως και τον κυκλικό κόμβο Πυθαρίου, με στένωση λωρίδων/εκτροπή της κυκλοφορίας ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 της 25/10/2022 έως και 18:00 ώρα της 10/11/2022, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου « Συντήρηση επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Κρήτης, στα διοικητικά όρια του Νομού Χανίων.

Συγκεκριμένα κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα ισχύς των κυκλοφοριακών
ρυθμίσεων, για τις ανάγκες πραγματοποίησης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Εθνικής Οδού 94 (Χανιά – Αεροδρόμιο) θα διεξάγεται/εκτρέπεται ως εξής:

  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας από τη πόλη Χανίων προς Αερολιμένα Χανίων
    η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά με στένωση λωρίδας κυκλοφορίας.
  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αερολιμένα Χανίων προς πόλη Χανίων,
    θα διακοπεί η κυκλοφορία επί της Εθνικής Οδού 94 (Χανιά –Αεροδρόμιο)
  • σε μήκος 1.800 μέτρων από το κυκλικό κόμβο Πυθαρίου έως και τη διασταύρωση της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και τα οχήματα θα εκτρέπονται μέσω του κυκλικού κόμβου Πυθαρίου με σχετική σήμανση αριστερά μέσω της οδού Ακρωτηρίου, της οδού Καράγιωργα, της οδού Παπαναστασίου και της οδού Μάντακα προς Παπαναστασίου, καθώς και προ του κόμβου δεξιά από την οδό Αριστοτέλους.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.