Χανιά: Πότε ανοίγει ο ΒΟΑΚ για να… κλείσει η παλιά εθνική στο τμήμα Σταλός-Αγία Μαρίνα

Χανιά: Πότε ανοίγει ο ΒΟΑΚ για να… κλείσει η παλιά εθνική στο τμήμα Σταλός-Αγία Μαρίνα

Την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα Γαλατάς-Πλατανιάς του ΒΟΑΚ αναμένουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ, ώστε να κλείσει η Παλιά Εθνική οδός και να ξεκινήσουν τα έργα για την αποκατάσταση και ανακατασκευή του οδοστρώματος στο τμήμα Σταλός-Αγία Μαρίνα.

Έτσι, λίγες μέρες ακόμα… υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι Χανιώτες ώστε να μπορούν να μετακινηθούν στο τμήμα Γαλατάς-Πλατανιάς της Εθνικής Οδού Χανίων Κισσάμου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, την Δευτέρα 8 Ιουνίου, αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα και την Τρίτη θα απομακρυνθεί η σήμανση που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος της εθνικής οδού, ώστε να παραδοθεί ο δρόμος προς κυκλοφορία την Τετάρτη.

Οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στο σημείο, θα ξεκινήσουν από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ με την καθοδήγηση και υπό τις προδιαγραφές των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ώστε να τοποθετηθεί ειδικός αντιολισθητικός τάπητας.

Επίσης, ορίστηκε ανάδοχος από το ελεγκτικό συνέδριο για την ανακατασκευή του οδικού δικτύου της ΠΕΟ και στον Πλατανιά και αναμένεται εντός της τρέχουσας περιόδου να γίνει η δημοπράτηση του έργου και επίσημα.

zarpanews.gr