Χανιά: Πώς έσωσα τα παιδάκια από το ακυβέρνητο αυτοκίνητο – Τι λέει ο ήρωας από τα Χανιά (video)

Χανιά: Πώς έσωσα τα παιδάκια από το ακυβέρνητο αυτοκίνητο – Τι λέει ο ήρωας από τα Χανιά (video)

Με αυτοθυσία έσωσε από βέβαιο τραυματισμό τα δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο στα Χανιά, το οποίο ξαφνικά ξεκίνησε να κυλάει σε κατηφόρα χωρίς να υπάρχει οδηγός, ο κ. Νίκος Κουκλινός.

aeweb

Χανιά: Πώς ένας άνδρας έσωσε δυο παιδιά σε αυτοκίνητο

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είχε πάει την κόρη του σε μία σχολή ρυθμικής, όταν αντιλήφθηκε πως ένα αυτοκίνητο άρχισε να κατεβαίνει στον δρόμο ανεξέλεγκτο. Η οδηγός προσπαθούσε να βάλει ζώνη στο κοριτσάκι, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, όταν το χειρόφρενο “λύθηκε” κι εκείνη έπεσε στο οδόστρωμα.

«Ήταν ένα παιδάκι στο κάθισμα του συνοδηγού. Ή το χειρόφρενο δεν έπιανε καλά στο αυτοκίνητο ή το παιδάκι ακούμπησε με κάποιον τρόπο το χειρόφρενο», δήλωσε ο κ.Κουκλινός.

Περιέγραψε πως, χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να το συγκρατήσει. Ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, καθώς αδυνατούσε να το σταματήσει.

Για καλή του τύχη, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων. Τότε, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από το παιδί που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού να σηκώσει την ασφάλεια της πόρτας που ήταν κλειδωμένη. Άνοιξε την πόρτα και τράβηξε το χειρόφρενο…

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι το αυτοκίνητο δεν θα σταματούσε και θα έβγαινε στον κεντρικό δρόμο, προκαλώντας ατύχημα».