Χανιά: Περιμένοντας γιατρό στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για 5 ώρες με 40 πυρετό…

Χανιά: Περιμένοντας γιατρό στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για 5 ώρες με 40 πυρετό…

Την δική του Οδύσσεια πέρασε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του γενικού νοσοκομείου Χανίων ένας συμπολίτης μας την περασμένη Κυριακή, αφού χρειάστηκε να περιμένει πέντε ολόκληρες ώρες για να εξεταστεί!

Ειδικότερα, όπως εξιστορεί στο zarpanews.gr ο κ. Γ.Σ. (τα στοιχεία του στην διάθεση του zarpanews.gr) «Πήγα στις 13:40 στα επείγοντα με 39,5 πυρετό και έντονο βήχα. Έκανα ράπιντ τεστ το οποίο ήταν αρνητικό και μετά μπήκα μέσα στα ΤΕΠ και περίμενα τον γιατρό» τονίζει και εξηγεί πως καθώς η ώρα περνούσε και κανείς δεν ασχολούταν με το συμβάν, η σύζυγός του που τον συνόδευε, αναγκάστηκε να πάει αρκετές φορές να ζητήσει αντιπυρετικά και παυσίπονα παίρνοντας την απάντηση ότι αυτό δεν γίνεται.

«Τελικά χρειάστηκε να έρθει η μητέρα μου να φέρει παυσίπονα για να μου πέσει ο πυρετός. Κανείς δεν μου έδινε σημασία. Έτρεμα. Μου έλεγαν να κάνω υπομονή κι ότι άλλοι ασθενείς είναι εκεί απ’ τις 11 το πρωί. Τελικά με βάλανε γύρω στις 7 παρά για ακτινογραφία, εξετάσεις αίματος και ούρων μου είπαν ότι έχω πνευμονία και μου έδωσαν δύο αντιβιώσεις.

Τελικά πήγα σπίτι μου στις 10 το βράδυ μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία» καταλήγει σημειώνοντας πως δεν είναι σε θέση να καταλογίσει ευθύνες αλλά σίγουρα κάποιος φταίει γι’ αυτό το χάλι…

zarpanews.gr