Χανιά: Ουρές ταλαιπωρία και εκνευρισμός στην εθνική οδό (φωτο – video)

Χανιά: Ουρές ταλαιπωρία και εκνευρισμός στην εθνική οδό (φωτο – video)

Ουρές και ταλαιπωρία των οδηγών στο ΒΟΑΚ, στο ύψος της περιοχής Μεγάλα Χωράφια, λόγω των έργων που εκτελούνται για την αποκατάσταση του δρόμου και των πρανών, από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις συνεχείς κατολισθήσεις.

Το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται τις ώρες που δουλεύουν τα συνεργεία εκ περιτροπής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις ειδικά εάν υπάρχει αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος.

Σε κάποιες περιπτώσεις ο δρόμος κλείνει και από τις δύο μεριές καθώς, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο, οι καταπτώσεις βράχων είναι άκρως επικίνδυνες.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, πρόκειται για ένα έργο το οποίο εκτελείται με χρηματοδότηση και επίβλεψη απευθείας από το υπουργείο υποδομών.

Οι εργασίες που δημιουργούν το πρόβλημα, αφορούν στο σπάσιμο των επικίνδυνων βράχων και τη διάνοιξη του δρόμου.

Εξαιτίας της επικινδυνότητας που υπάρχει από τυχόν κατολισθήσεις βράχων στο οδόστρωμα, για το διάστημα που θα γίνεται η διάνοιξη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής και με μεγάλη προσοχή.

Αυτό το μέρος του έργου θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες και στη συνέχεια η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί και από τα δύο ρεύματα του δρόμου.

Το έργο θα συνεχιστεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

parakritika φωτο κεντρική: kriti360