Χανιά: Ντροπή… Φράκαρε το κέντρο επειδή κανείς δεν είχε ενημερώσει για αγώνα δρόμου (φωτο)

Χανιά: Ντροπή… Φράκαρε το κέντρο επειδή κανείς δεν είχε ενημερώσει για αγώνα δρόμου (φωτο)
aeweb

Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά με τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να είναι αποκλεισμένοι λόγω… του 8ου νυχτερινού αγώνα δρομου υγείας.

Κανένας όμως δεν γνώριζε για την διεξαγωγή της διοργάνωσης. Χαμένοι οι οδηγοί ακολουθούσαν υποδείξεις της Τροχαίας και στο πέρασμά τους ρωτούσαν «τι γίνεται»;

Η Αστυνομία ως όφειλε δεν είχε ενημερώσει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ούτε η Περιφέρεια, ούτε ο Δήμος σαν συνδιοργανωτές αλλά ούτε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων…

Αρκέστηκαν μονάχα σε μία δημοσίευση στο Facebook:

Η αναβολή του αγώνα δρόμου – που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου – ήταν γνωστή λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τότε. Όπως επίσης είχε γίνει γνωστή και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Έπειτα όμως έσκασε σα βόμβα το ότι ο νυχτερινός αγώνας δρόμου ακυρώθηκε. Μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, είχαν επικοινωνήσει με το zarpanews.gr, για να μεταφέρουν το ότι Η Π.Ε. Χανίων και συγκεκριμένα το τμήμα παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού, αρνήθηκε να δώσει άδεια στην διοργάνωση (στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια όπως και ο Δήμος Χανίων) με την αιτιολογία ότι δεν είναι στο μητρώο ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων! (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Παρόλα αυτά ξέχασαν να ενημερώσουν εκ νέου τα ΜΜΕ για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, η οποία είχε οριστεί για τις 3/11.

Η εικόνα στο κέντρο των Χανίων το απόγευμα του Σαββάτου

Μεγάλες ουρές οχημάτων με αγανακτισμένους οδηγούς…

zarpanews.gr