Χανιά: Μετέτρεψαν την βάφτιση σε ρινγκ! Άγριο ξύλο, τραυματισμοί, καταδίωξη και προσαγωγές…

Χανιά: Μετέτρεψαν την βάφτιση σε ρινγκ! Άγριο ξύλο, τραυματισμοί, καταδίωξη και προσαγωγές…

Σκηνές βγαλμένες από ταινία, διαδρατίστηκαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ, σε χώρο φιλοξενίας κοινωνικών εκδηλώσεων στα Χανιά.

aeweb

Στην διάρκεια του γλεντιού, για την βάφτιση ενός παιδιού, τα πράγματα έλαβαν αρνητική τροπή και η χαρά μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης.

Ασφαλείς πληροφορίες του kriti360 αναφέρουν πως μια παρεξήγηση μεταξύ δεκατριών καλεσμένων που είχαν έρθει από άλλον νομό για την βάφτιση, στάθηκε η αφορμή για να προκληθεί ένταση, η οποία μετέτρεψε μέσα σε λίγη ώρα, τον χώρο της εκδήλωσης, κυριολεκτικά σε ρινγκ.

Η κατάσταση “ξέφυγε” πραγματικά και παρά το γεγονός ότι επενέβησαν τόσο οι υπεύθυνοι του χώρου, όσο και οι πιο ψύχραιμοι της ομήγυρης, οι τόνοι όχι απλά δεν έπεσαν, αλλά η ένταση μεγάλωσε.

Στο σημείο κλήθηκαν και επενέβησαν άμεσα οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακολούθησε καταδίωξη στην Εθνική οδό, προσαγωγές υπόπτων – για κάποιους από αυτούς ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου – καθώς και τραυματισμοί, με τουλάχιστον τρία άτομα, να μεταφέρονται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί! Στη συνέχεια αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε μηνήσεις ο ένας εναντίον του άλλου για το περιστατικό με κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Τελικά οι δεκατρείς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό συνελήφθησαν από αστυνομικούς και πέρασαν το βράδυ τους στο κρατητήριο.

Περισσότερα νέα από την Κρήτη

Φωτογραφία – Αρχείου – kriti360