Χανιά: Λήστεψαν πολίτη με μαχαίρι σε ψεύτικο καβγά!

Χανιά: Λήστεψαν πολίτη με μαχαίρι σε ψεύτικο καβγά!

Χανιά: Λήστεψαν πολίτη με μαχαίρι σε ψεύτικο καβγά!
explore Chania

Επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στα Χανιά – Φαίνεται να ξεδιπλώνεται παλαιότερη δράση των εμπλεκομένων σε ληστείες με “στημένους” καβγάδες

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο των Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Δασκαλογιάννη.

Μια ομάδα ατόμων προκάλεσε άγριο καβγά και μάλιστα έβγαλαν και μαχαίρι καταφέροντας τραύμα σε πολίτη τον οποίο φέρεται να λήστεψαν.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr κατά τη διάρκεια του καβγά, ένας από τους εμπλεκόμενους βγάζοντας μαχαίρι τραυμάτισε έναν πολίτη που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλιστα, κατά το επεισόδιο οι εμπλεκόμενοι φέρονται να λήστεψαν τον πολίτη αρπαζοντάς του μια χρυσή αλυσίδα.

Στον τόπο του συμβάντος έφτασε γρήγορα η Άμεση Δράση στα Χανιά η οποία παρενέβη και έβαλε τέλος στο επεισόδιο ενώ προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Ωστόσο, η άμεση σύλληψή τους από την αστυνομία φαίνεται ότι ξεδιπλώνει πλούσια δράση της ομάδας αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο καβγάς δεν ήταν αυτό που φαίνεται. Εξετάζεται οι συγκεκριμένοι εμπλεκόμενοι της πολυμελούς ομάδας να έχουν διαπράξει ληστείες τις προηγούμενες μέρες στο ενετικό λιμάνι Χανίων σε βάρος κυρίως ανυποψίαστων τουριστών με τη μέθοδο του καβγά! Δημιουργούν δηλαδή επεισόδιο και μέσα στην ένταση και τον πανικό που επικρατεί προχωρούν σε ληστεία των πολιτών.

Την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων

flashnews.gr