Χανιά: Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις το Street Food Festival (video)

Χανιά: Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις το Street Food Festival (video)

Η πρώτη μέρα του Street Food Festival ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, αφού από νωρίς ο κόσμος άρχισε να επισκέπτεται το αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

aeweb

Η μεταφορά του φεστιβάλ στο κέντρο της πόλης, αλλά και οι πολλές και ποιοτικές συμμετοχές, έδωσαν νέα ώθηση στο φεστιβάλ, που αγκαλιάστηκε τόσο από τους επισκέπτες του νησιού, όσο και από τη νεολαία.

Οι διοργανωτές φρόντισαν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στις προτροπές τους, τόσο στην είσοδο όσο και κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Το μενού περιλάμβανε προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία, Αμερική κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές, που δεν έχουμε συναντήσει στο παρελθόν, στη πόλη μας.

Το κλίμα ζέστανε η σχολή χορού Flash Dance, ενώ τη σκυτάλη πήραν djs και μπάντες, λίγο πριν γίνει και η τελετή έναρξης του φεστιβάλ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Δημήτρη Φραγκάκη, που μίλησε για την σπουδαιότητα της γαστρονομίας στην προώθηση του τουρισμού της χώρας, αναφερόμενος με κολακευτικά λόγια στην άρτια διοργάνωση.
Η γιορτή φαγητού συνεχίζεται το Σάββατο 10/7(12.00 – 24.00) και τη Κυριακή 11/7(12.00 – 24.00)

Η είσοδος είναι 5 ευρώ (περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό ή καφέ ή νερό), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών & ΑΜΕΑ, ενώ για πρώτη χρονιά η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ από τις 12.00 έως τις 15.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete