Χανιά: Ξεχείλισε το συντριβάνι – έκτρωμα στο Ενετικό Λιμάνι (video)

Χανιά: Ξεχείλισε το συντριβάνι – έκτρωμα στο Ενετικό Λιμάνι (video)

Έτρεχε αξημέρωτα ο προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, Σταύρος Κοπάσης, καθώς το συντριβάνι – έκτρωμα στο Ενετικό Λιμάνι φρόντισε να μας… “τονίσει” για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να φύγει από εκεί!

Κατά την υπηρεσιακή βόλτα στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκειμένου να ελεγχθούν σημεία καθαριότητας στα Χανιά, παρατήρησε ότι είχε φύγει το φλοτέρ από το συντριβάνι, που κρατά τη στάθμη του νερού, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει και να βγουν τα νερά.

Με… αρκετή δόση χιούμορ, όπως αναφέρουν συνάδελφοί του… “Παρά το κρύο, ο κ. Κοπάσης βούτηξε στα παγωμένα νερά για να φέρει επιτυχώς εις πέρας την αποστολή του και να μην συνεχιστεί η σπατάλη νερού. Ένα μεγάλο μπράβο γιατί το αξίζει”.

Πέρα βεβαίως από το χιούμορ των συναδέλφων του και την επιδιόρθωση της ζημιάς από τον κ. Κοπάση, μιλάμε για ένα σημείο στο Ενετικό Λιμάνι που έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο κάκιστο συντριβάνι, που πολλές φορές γίνεται σκουπιδοντενεκές, ενώ έχουμε δει κατά καιρούς μεθυσμένους τουρίστες να κάνουν τα… δικά τους μέσα σ’ αυτό.

Καιρός είναι να σκεφτούν σοβαρά οι αρμόδιες υπηρεσίες την απομάκρυνσή του!

parakritika.gr