Χανιά: Κρούσμα κορωνοϊού σε βρέφος – Οκτώ ασθενείς με covid19 στο Νοσοκομείο

Χανιά: Κρούσμα κορωνοϊού σε βρέφος – Οκτώ ασθενείς με covid19 στο Νοσοκομείο

Δύο νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό έγιναν τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο Χανίων με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται επτά άτομα στην ειδική κλινική covid και ένας διασωληνωμένος στην ΜΕΘ κορωνοϊού.

Εχθές ο αριθμός των νοσηλευομένων ήταν έξι (5+1) και προχθές ήταν 4 (3+1). Μάλιστα από εχθές η κλινική covid αύξησε την δυναμικότητά της από πέντε σε εννέα κλίνες. Συνολικά στο νοσοκομείο Χανίων μπορούννα νοσηλευτούν μέχρι και 34 ασθενείς με κορωνοϊό στην περίπτωση αυτή όμως θα χρειαστεί να βρεθούν θάλαμοι σε άλλη κλινική για τα “ύποπτα” κρούσματα, δηλαδή τους ασθενείς εκείνους που παρουσιάζουν συμπτώματα χωρίς να έχει εξακριβωθεί η μόλυνση με κορωνοϊό.

Στο μεταξύ, θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε την Δευτέρα βρέφος τεσσάρων μηνών το οποίο παρουσίαζει ελαφρά συμπτώματα και παραμένει στο σπίτι του με τις οδηγίες του παιδιάτρου.

Τέλος, κρούσμα κορωνοϊού εξακριβώθηκε εχθές Τρίτη στο Τεχνικό Επιμελητήριο, τμήμα Δυτικής Κρήτης στα Χανιά. Το τμήμα στην οδό Νεάρχου θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου ώστε να απολυμανθούν οι χώροι εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

[pt_view id=”074c4b0i96″]