Χανιά: Κρίσιμες ώρες για τον 48χρονο Χανιώτη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Χανιά: Κρίσιμες ώρες για τον 48χρονο Χανιώτη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την υγεία του 48χρονου πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ βαριά σε τροχαίο ατύχημα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου του Ταυρωνίτη στα Χανιά.

Η κατάσταση της υγείας του 48χρονου, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, έχει σταθεροποιηθεί, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δεν έχουν άμεσες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή του.

Όμως η αγωνία που υπάρχει αφορά στις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν προκληθεί από επιπλέον τραύματα τα οποία υπέστη στην διάρκεια του ατυχήματος – ειδικά στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης – και οι οποίες θα φανούν όταν οι γιατροί τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα στο οποίο ευρίσκεται για τις ανάγκες της νοσηλείας του.

 

Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο ύψος του κόμβου του Ταυρωνίτη στον ΒΟΑΚ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος, κάτω απο συνθήκες που ερευνώνται απο την αστυνομία, χτύπησε πάνω στην νησίδα του κόμβου με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να εκτιναχθεί (αναποδογυρίζοντας) σε ακτίνα περίπου 500 μέτρων.

flashnews.gr