Χανιά: Κλείνει αύριο το κέντρο της πόλης!

Χανιά: Κλείνει αύριο το κέντρο της πόλης!

Ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της πόλης των Χανίων και συγκεκριμένα στις οδούς Χατζημιχάλη Γ. και Σκαλίδη.

aeweb

Οι εργασίες αρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή και είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσουν, αν και συνήθως οι ασφαλτοστρώσεις δεν διαρκούν μεγάλο διάστημα.

Χανιά: Σάββατο μεσημέρι και δεν «πέφτει» καρφίτσα – Δεκάδες τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Το ευτύχημα είναι πως είμαστε στην αρχή της τουριστικής σεζόν, παρά το γεγονός ότι ήδη πολλοί τουρίστες έχουν έρθει στα Χανιά, ενώ και οι αφίξεις τουριστών κρουαζιέρας είναι συνεχείς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, από την Κυριακή θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας.

Αναλυτικά:

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι από την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης οχημάτων, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, στις οδούς Χατζημιχάλη Γ. και Σκαλίδη.

Η απαγόρευση θα ισχύει έως το τέλος των εργασιών, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ – ΣΚΑΛΙΔΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

Ζητείται η κατανόηση των συμπολιτών μας για την ενδεχόμενη όχληση, που μπορεί να προκληθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ εφίσταται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών ώστε να τηρούν τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.