Χανιά: Κλέφτρα έκρυβε τα κλοπιμαία στον… απορροφητήρα (φωτο)

Χανιά: Κλέφτρα έκρυβε τα κλοπιμαία στον… απορροφητήρα (φωτο)

Στη φυλακή οδηγήθηκε η σεσημασμένη διαρρήκτης που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα 12 Ιουλίου (δείτε εδώ), για υποθέσεις κλοπών από αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Μάλιστα η γυναίκα προκειμένου να μη συλληφθεί «επιστράτευσε» το σκυλί της, ράτσας πιτ μπουλ, για να εμποδίσει τους αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι της σε περιοχή των Χανίων.Η δράστης πέντε συνολικά κλοπών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Δικαστήριο Χανίων σε φυλάκιση 3,5 χρόνων χωρίς αναστολή, με τις κατηγορίες της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Η 49χρονη κατά τις νυχτερινές ώρες της 11ης Ιουλίου, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, αφαίρεσε από δύο επιχειρήσεις συνολικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Από την προανάκριση του Α.Τ. Κισάμου προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 23 Μαΐου έως και 19 Ιουνίου, είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές- διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, ποσότητα μελιού και ποσότητα λαδιού.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον απορροφητήρα μέρος των κλοπιμαίων, καθώς επίσης, το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία και μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.