Χανιά: Καρέ-καρέ η ένοπλη ληστεία στο σουπερμάρκετ (video)

Χανιά: Καρέ-καρέ η ένοπλη ληστεία στο σουπερμάρκετ (video)
aeweb

Το βίντεο της ληστείας που έγινε την Τετάρτη σε σουπερμάρκετ στην οδό Κυδωνίας (Δείτε ΕΔΩ), στα Χανιά, έχει στη διάθεσή του το zarpanews.gr. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το συμβάν από την αρχή μέχρι το τέλος και φαίνεται ότι ο ληστής δεν ήταν και πολύ… επαγγελματίας.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο άνδρας, που φοράει ένα μουσταρδί πανωφόρι με κουκούλα, μπαίνει στο κατάστημα και απειλεί με όπλο πρώτα τη μία υπάλληλο στο ταμείο και στη συνέχεια τη δεύτερη, παίρνοντας με τη σειρά τα χρήματα από τα δύο ταμεία.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ληστής δεν είναι και πολύ έμπειρος σε αυτές τις… δουλειές. Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν πάει να πάρει τα χρήματα από το δεύτερο ταμείο, σκύβει και αφήνει ακάλυπτη την πλάτη του, ενώ από πίσω του στέκονται οι υπάλληλοι. Και ως αποκορύφωμα, φεύγοντας κλείνει την πόρτα του καταστήματος.

Αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν φοράει γάντια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kriti360 το ποσό που άρπαξε ο ληστής ήταν περίπου 600 ευρώ επιβεβαιώνοντας τον υπεύθυνο των Super Market Γιάννη Χατζάκη που σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα σχετικό μικρό ποσό.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

[pt_view id=”e450b33nmb”]