Χανιά: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Χανιά: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης (φωτο)
aeweb

Ληστεία με τον δράστη μάλιστα να βγάζει όπλο και να ζητά χρηματα από το ταμείο έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ σε κεντρικό κατάστημα Σούπερ Μάρκετ στα Χανιά, επί της οδού Κυδωνίας!

Ο δράστης μάλιστα ενήργησε γρήγορα και αφού πήρε χρηματικό ποσό εξαφανίστηκε. Mάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι λήστεψε και τα δύο ταμεία του καταστήματος που εκείνη την ώρα δεν είχε αρκετό κόσμο. Η μια υπάλληλος από την οποία ζήτησε τα χρήματα ο ληστής βρίσκεται σε κατάσταση “σοκ”.

Σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή Καταστημάτων ΣΥΝΚΑ, Γιάννη Χατζάκη, ο δράστης μιλούσε ελληνικά και φορούσε μάσκα και μπουφάν με κουκούλα. Το ποσό που απέσπασε δεν φέρεται να είναι μεγάλο, καθώς η επιχείρηση φροντίζει να μην αφήνει πολλά στο ταμείο. Τόνισε επίσης, ότι δεν υπήρχε πελατεία στο κατάστημα την ώρα της ληστείας, καθώς πλησίαζε η ώρα του κλεισίματος, ενώ διανύουμε και μέρες καραντίνας.

Η αστυνομία “χτενίζει” τη γύρω περιοχή για να βρει τον δράστη, ο οποίος φέρεται να διέφυγε πεζός.

Αυτή την ώρα αναζητείται από την αστυνομία που έχει γνώση από τις περιγραφές των μαρτύρων των χαρακτηριστικών του, ενώ θα λάβει στοιχεία και από τις κάμερες του καταστήματος.

Η αστυνομία (σήμανση), συν τοις άλλοις, έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες αλλά και έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για τη λήψη αποτυπωμάτων που ενδέχεται να άφησε ο δράστης, στο χώρο.

[pt_view id=”e450b33nmb”]

Αυτή την ώρα αναζητείται από την αστυνομία… Η αστυνομία “χτενίζει” τη γύρω περιοχή, έχει γνώση από τις περιγραφές τυων μαρτύρων των χαρακτηριστικών του, ενώ θα λάβει στοιχεία και από τις κάμερες του καταστήματος.

φωτο – flashnews.gr