Χανιά: ΙΧ απογειώθηκε αλλά ο οδηγός σώθηκε από θαύμα (φωτο)

Χανιά: ΙΧ απογειώθηκε αλλά ο οδηγός σώθηκε από θαύμα (φωτο)

Το απίστευτο τροχαίο ατύχημα έγινε στο χωριό Φλώρια του Δήμου Καντάνου Σελίνου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του σε δρόμο που οδηγεί στην Παλαιόχωρα και πιο συγκεκριμένα στα Φλώρια και σώθηκε από τσιμεντένια κολώνα που, κάποτε, στήριζε ένα μικρό γεφυράκι το οποίο καταστράφηκε από τις πλημμύρες του 2018.

Ο οδηγός, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες του Flashnews.gr σώθηκε από θαύμα αφού το όχημα “προσγειώθηκε ακριβώς στο …κολωνάκι, πριν καταλήξει στον γκρεμό, με τις συνέπειες βέβαια σε αυτή την περίπτωση να είναι τραγικές. Χρειάστηκε μάλιστα και η συνδρομή Jcb για τον απεγκλωβισμό του οδηγού!

Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί σημείο “καρμανιόλα” για τους οδηγούς, καθώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής!

Να τονιστεί φυσικά ότι αν υπήρχε το γεφυράκι που καταστράφηκε, η εξέλιξη θα ήταν ακόμα πιο καλή για τον οδηγό και το αυτοκίνητό του. Δυστυχώς, όμως, και παρά τις κάποιες (λίγες) επισκέψεις στο χωριό μηχανικών της αντιπεριφέρειας και τις όποιες μετρήσεις γίνονται για την ανακατασκευή της μικρής γέφυρας, το έργο δεν έχει προχωρήσει…

Η αντιπεριφέρεια παραμένει απούσα, όπως φυσικά και ο προϊστάμενος φορέας της, η Περιφέρεια Κρήτης δηλαδή και ο κίνδυνος για νέα ατυχήματα στο σημείο αυτό και όχι μόνο, παραμονεύει…