Χανιά: Η θέση της ΙΜΚΑ για τους ιερείς που φέρονται εμπλεκόμενοι στον βιασμό 19χρονου

Χανιά: Η θέση της ΙΜΚΑ για τους ιερείς που φέρονται εμπλεκόμενοι στον βιασμό 19χρονου

Μετά τον θόρυβο και το σοκ που έχει προκαλέσει στην κοινωνία η υπόθεση η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου εξέδωσε ανακοίνωση

Στο δράμα του 19χρονου που έχει σοκάρει την κοινωνία και στις νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, αναφέρεται η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, μετά και τις αποκαλύψεις για φερόμενη εμπλοκή δύο ιερέων στον βιασμό του 19χρονου.

Προφανώς μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί, η ΙΜΚΑ προχώρησε σε ανακοίνωση που αναφέρει ότι οι ιερείς που φέρονται να είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού 19χρονου νεαρού στον δήμο Πλατανιά Χανίων δεν έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη Μητρόπολη.

Χανιά: Κατηγορίες σε τέσσερεις για βιασμό του 19χρονου – Οι δύο είναι ιερείς

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Επειδή το τελευταίο 24ωρο αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες ως είδηση που έκανε λόγο γιά Ιερείς από τα Χανιά που οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές και επειδή η Ιερά Μητρόπολη μας έγινε δέκτης πολλών ερωτημάτων, κάνουμε γνωστόν ότι το περιστατικό αυτό δεν αφορά ιερείς της Μητροπόλεως μας.

Η Ιερά Μητρόπολη μας καταδικάζει τέτοιες αξιόποινες πράξεις και επίσης από τις εισαγγελικές αρχές δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Σε περίπτωση που έχουμε κάποια καταγγελία σαφώς και θα προβούμε σε ανάλογες ενέργειες.”