Χανιά: Η αστυνομία διέλυσε κορωνοπάρτι – Τσουχτερά πρόστιμα σε οικοδεσπότη και συμμετέχοντες

Χανιά: Η αστυνομία διέλυσε κορωνοπάρτι – Τσουχτερά πρόστιμα σε οικοδεσπότη και συμμετέχοντες

«Λυπητερή» ύψους 3.000€ για έναν Χανιώτη που διοργάνωσε συγκέντρωση στο σπίτι του με συμμετοχή τουλάχιστον δέκα ακόμη ατόμων. Η αστυνομία κατακύρωσε πρόστιμο τόσο στον οικοδεσπότη, όσο και σε όλους τους παρόντες για παρατυπίες στους νέους κανόνες για την μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μεγάλα πρόστιμα καλούνται, ακόμη, να πληρώσουν δύο επιχειρήσεις στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, αφού βρέθηκαν να λειτουργούν πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

Έτσι, τιμωρήθηκαν με 5.000€ και 10.000€, καθώς και αναστολή 15 ημερών.

Επίσης, δύο κάτοικοι Ηρακλείου «έσπασαν» την καραντίνα και έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, γεγονός που επέσυρε πρόστιμα ύψους 5.000€.

Κατά τα άλλα, συνεχίστηκαν για την εφαρμογή των μέτρων για μάσκες και μετακίνηση:

Συγκεκριμένα, για μη ορθή χρήση μάσκας τιμωρήθηκαν 3 άτομα στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 6 στο Ηράκλειο, 2 στο Λασίθι και 1 στο ΒΟΑΚ, ενώ για SMS 8 στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο, 42 στο Ηράκλειο, 9στο Λασίθι και 3 στο ΒΟΑΚ

Ρεκόρ προστίμων για περιορισμό μετακίνησης/sms είχαμε για ακόμα μια φορά στο Ηράκλειο με 42 περιπτώσεις. Στα Χανιά οι αρχές μοίρασαν 8 πρόστιμα, στο Ρέθυμνο 13, στο Λασίθι βεβαιώθηκαν 9 πρόστιμα ύψους 300 ευρώ ενώ 3 πρόστιμα είχαμε και στο ΒΟΑΚ.

zarpanews.gr