Χανιά: Φίλαθλοι κυνήγησαν Χανιώτη μπροστά στην οικογένειά του! (φωτο)

Χανιά: Φίλαθλοι κυνήγησαν Χανιώτη μπροστά στην οικογένειά του! (φωτο)

Πως φτάσαμε στον “καβγά” που έγινε στην οδό Κισσάμου πριν το ματς των Χανίων με τον Ιωνικό και τα νέα επεισόδια στα Περιβόλια που ακολούθησαν. Τι προηγήθηκε για να φτάσει ο νεαρός Χανιώτης να προστατευτεί μέσα στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την μεταφορά των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Πως ήρθαν στα Χανιά παρά την εφαρμογή των μέτρων για την πανδημία;

Καρέ – καρέ παρουσιάζει το Parakritika.gr το τι προηγήθηκε της παρέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Κισσάμου, πριν το ματς της SL2 Χανιά – Ιωνικός, με έναν Χανιώτη να μπαίνει στο συνοδευτικό περιπολικό της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, όλα δείχνουν να ξεκινούν ενώ ο συγκεκριμένος πολίτης ψωνίζει σε παρακείμενο φυτώριο με την σύζυγό του και τα παιδιά του. Την ώρα που ξεκινάει η αποστολή γυρίζει και κοιτάζει προς το μέρος των δύο λεωφορείων και των περιπολικών, όταν το προπορευόμενο της αποστολής ιδιωτικό αυτοκίνητο σταματάει μπροστά του…

Ας δούμε στιγμιότυπο προς στιγμιότυπο τι φαίνεται πως συμβαίνει…

Η αποστολή της ομάδας ξεκινάει από το ξενοδοχείο. Ο Χανιώτης στέκεται στο πεζοδρόμιο και πίσω η σύζυγος με τα παιδιά του ψωνίζουν από παρακείμενο φυτώριο. Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, αφού ακόμη και ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεξιά δεν αντιλαμβάνεται κάτι και φεύγει.

Ο νεαρός άνδρας κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο, καθώς μπροστά του έχει σταματήσει προπορευόμενο των λεωφορείων όχημα, άγνωστο για ποιο λόγο, σαν να του λένε κάτι, καθώς ο Χανιώτης κοιτάζει προς το μέρος τους…

Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα, δύο άνδρες κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και αρχίζουν να τον κυνηγούν, μπροστά στα παιδιά του, ενώ η συζυγός του προσπαθεί μάταια να τους σταματήσει και την απωθούν. Έντρομος ο νεαρός αρχίζει να τρέχει.

Ο Χανιώτης κατευθύνεται προς το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. για να προστατευτεί, με τους αστυνομικούς να πράττουν το αυτονόητο και να τον βάζουν στο όχημα. Η κυκλοφορία έχει σταματήσει. Τα παιδιά του κοιτάζουν τι συμβαίνει, ενώ η σύζυγός του τρέχει και αυτή προς το περιπολικό για να προστατεύσει τον άνδρα της…

Η πόρτα του πρώτου λεωφορείου ανοίγει και αρχίζουν να κατεβαίνουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας…

Ανοίγει η πόρτα και του δεύτερου λεωφορείου και αρκετοί συγκεντρώνονται γύρω από το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη περισσότεροι συγκεντρώνονται γύρω από το περιπολικό, κατεβαίνοντας από τα λεωφορεία…

Συνεχίζει να κατεβαίνει κόσμος από τα δύο λεωφορεία…

Η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. είναι καταλυτική και τα οξυμένα πνεύματα εκτονώνονται, για να συνεχίσει η αποστολή μέχρι το γήπεδο των Περιβολίων.

Εκτός των όσων συνέβησαν, ενδεχομένως μετά το νέο αποκαλυπτικό υλικό να χρειαστεί να παρέμβει η Δικαιοσύνη, καθώς όλα δείχνουν ότι ο νεαρός Χανιώτης φαίνεται πως δέχεται απρόκλητη επίθεση, μπροστά στην οικογένειά του.

Τα ερωτήματα πάντως είναι πολλά και ξεπερνούν το επεισόδιο αυτό καθ’αυτό… Και ήδη έχουν τεθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ από αθηναϊκό ΜΜΕ, με σχετικό υλικό έξω από το γήπεδο των Περιβολίων.

parakritika.gr