Χανιά: Φαντασμαγορικό το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου (φωτο – video)

Χανιά: Φαντασμαγορικό το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου (φωτο – video)

Χανιά: Φαντασμαγορικό το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου (φωτο – video)

Με τη φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου για πρώτη φορά στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, το βράδυ της Πέμπτης, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων.  

Η πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμί, κατακλύστηκε από πολίτες, περιμένοντας την αντίστροφη μέτρηση απο τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Με βασικό σύνθημα το #xmasChania, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εορταστική εκδήλωση, την οποία συνόδευαν  μελωδίες από τις χορωδίες της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων.

Μάλιστα, τους παρευρισκόμενους διασκέδασε το συγκρότημα των “Freaktones”, ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι κάνει το εορταστικό του ντεμπούτο, χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, περιμετρικά του Ενετικού Λιμανιού.

enetiko limani xanion xristougenniatiko dentro

xania xristougenniatiko dentro enetiko limani 9Φωτο Νίκος Φράγκοςxania xristougenniatiko dentro enetiko limani 5Φωτο Νίκος Φράγκος

xania xristougenniatiko dentro enetiko limani 10Φωτο Νίκος Φράγκοςxania xristougenniatiko dentro enetiko limani 1xania xristougenniatiko dentro enetiko limani 3Φωτο Νίκος Φράγκοςxania xristougenniatiko dentro enetiko limani 8262845800 964626974410226 210196442832856340 n

Στην διάρκεια της εκδήλωσης μέλη της κατάληψης Rosa Nera είχαν αναρτήσει πανό για τους πρόσφυγες ενώ είχαν ανάψει και πυρσούς.

xania xristougenniatiko dentro enetiko limani 4

Παράλληλα φωταγωγήθηκε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς

Χανιά: Χάλασαν τη φιέστα του Δήμου για το δέντρο μέλη συλλογικοτήτων και αλληλέγγυοι της πόλης (φωτο)

flashnews