Χανιά: Εθελοντική δράση καθαρισμού του Ενετικού Λιμανιού – Βοήθησε και εσύ

Χανιά: Εθελοντική δράση καθαρισμού του Ενετικού Λιμανιού – Βοήθησε και εσύ

Χανιά: Εθελοντική δράση καθαρισμού του Ενετικού Λιμανιού – Βοήθησε και εσύ

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/05/2020, ώρα έναρξης 09.00 π.μ. ο εθελοντικός καθαρισμός του βυθού του Ενετικού Λιμένα, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι, συνδράμοντας είτε από τη στεριά είτε από τη θάλασσα.

Ειδικότερα, στον καθαρισμό του βυθού μπορούν να λάβουν μέρος αυτοδύτες, συλλογικότητες και εθελοντικές ομάδες ή μεμονωμένοι εθελοντές, ομάδες υποστήριξης ξηράς, κ.α.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μανώλης Κοτσιφάκης, σε δήλωσή του επισημαίνει: “Το Ενετικό μας Λιμάνι δεν έχει μόνο τουριστική σημασία, είναι ένα μνημείο τεράστιας ιστορικής σημασίας. Η διατήρηση της καθαριότητας και της αισθητικής του, είναι χρέος όλων μας. Ταυτόχρονα, είναι ο πνεύμονας της επιχειρηματικότητας στην Παλιά Πόλη, γι’ αυτό και καλούμε όσους μπορούν να συμμετέχουν στη δράση του εθελοντικού καθαρισμού, να κάνουν το βήμα”.

Το Ενετικό μας Λιμάνι, αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Οι καθαρές θάλασσες δεν αποτελούν μόνο δείγμα πολιτισμού της κάθε πόλης, αλλά παράλληλα ζωτική ανάγκη για την ποιότητα της ζωής κάθε τόπου, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τον τουριστική καρδιά του Δήμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 28213-41747 ή 6976-400408. Επίσης στο email: [email protected] ή στο Facebook “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων”.