Χανιά: Εντοπίστηκε νταλίκα με δεκάδες κλεμμένες μπαταρίες οχημάτων (φωτο)

Χανιά: Εντοπίστηκε νταλίκα με δεκάδες κλεμμένες μπαταρίες οχημάτων (φωτο)

Χανιά: Εντοπίστηκε νταλίκα με δεκάδες κλεμμένες μπαταρίες οχημάτων (φωτο)
explore Chania

Στην εξιχνίαση κυκλώματος που έκλεβε μπαταρίες από μηχανήματα έργων και άλλα μεγάλα οχήματα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου ερευνώντας κλοπή μπαταριών από μηχανήματα στην περιοχή της Κισάμου και συγκεκριμένα απο το Σφηνάρι, έφτασαν αρχικά σε δύο ύποπτους άντρες οι οποίοι κινούντο με αυτοκίνητο το οποίο οι αστυνομικοί της Κισάμου το εντόπισαν στα Χανιά και διαπίστωσαν πως μετέφερε κλοπιμαία.

mpataries klemenes 3 1

Μέσω αυτών έφτασαν σε μια μάντρα, όπου διαπίστωσαν πως ήδη οι κλεμμένες μπαταρίες είχαν φορτωθεί σε μια νταλίκα με προορισμό το Ηράκλειο, την οποία και εντόπισαν  στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

mpataries klemenes 2 1

Κατά την διάρκεια ελέγχου στην νταλίκα, βρέθηκαν μέσα δεκάδες μπαταρίες μηχανημάτων και βαρέων οχημάτων, οι οποίες αποτελούν προιόντα κλοπών που είχαν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες περιοχές σε όλο το Νομό.

mpataries klemenes 5 1

Η νταλίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και ήδη κλήθηκαν ιδιώτες που είχαν καταγγείλει τις κλοπές αλλά και εκπρόσωποι Δήμων στους οποίους επίσης είχαν γίνει αντίστοιχες κλοπές από οχήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη συλληφθεί δυο εμπλεκόμενοι ενώ ήδη έχουν αναγνωριστεί κλοπιμαία απο τους Δήμους Χανίων, Πλατανιά και απο ιδιώτες.

mpataries klemenes 6

Η προανάκριση συνεχίζεται απο το Α.Τ. Κισάμου.

mpataries klemenes 4 1

flashnews.gr