Χανιά: Εξαφανίστηκε 29χρονη που έκανε μόνη της διακοπές

Χανιά: Εξαφανίστηκε 29χρονη που έκανε μόνη της διακοπές

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αρχές των Χανίων για την εξαφάνιση μιας νεαρής τουρίστριας η οποία παραθερίζει στην Κρήτη

aeweb

Πρόκειται για μία 29χρονη Γαλλίδα, η οποία έκανε μόνη της διακοπές στα Χανιά και η οποία αγνοείται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Κισάμου.

Το γεγονός που εντείνει την ανησυχία για την τύχη της, έχει να κάνει στο ότι η γυναίκα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Κρήτη για την πατρίδα της στις 28 του μήνα, κάτι το οποίο δεν έγινε, οπότε και “σήμανε” ο συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή του Ελαφονησίου και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της με την αστυνομία να ενημερώνεται χθες το απόγευμα.

Στις έρευνες συμμετέχουν διασωστικές ομάδες προέρχονται από τον ερυθρό σταυρό Κισσάμου, την “Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών” και εθελοντική ομάδα από την Παλαιόχωρα, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το αυτοκίνητο της 29χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στην περιοχή του Κριού και θεωρείται ότι είχε επιχειρήσει με τα πόδια να προσεγγίσει το Λαφονήσι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τελευταία φορά είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά της στις 24 Ιουνίου μέσω sms, ενώ για μέρες δεν την είχαν δει ούτε στο κατάλυμα όπου διέμενε.