Χανιά: Έκλεισε η Τσικιμπούμ μετά τα κρούσματα – Αποχωρούν μαζικά τα παιδιά (φωτο)

Χανιά: Έκλεισε η Τσικιμπούμ μετά τα κρούσματα – Αποχωρούν μαζικά τα παιδιά (φωτο)

Έτοιμη να υποδεχθεί ξανά παιδιά στις 16 Ιουλίου, αφού πρώτα γίνει απολύμανση όλων των χώρων στις εγκαταστάσεις της, δηλώνει η κατασκήνωση Τσικιμπούμ στα Χανιά, στην οποία έχει εντοπιστεί μεγάλη διασπορά κορονοϊού (δείτε ΕΔΩ).

aeweb

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κατασκήνωση αναφέρει:

“Αγαπητοί γονείς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Τετάρτη 7 Ιουλίου μας γνωστοποιήθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα covid-19 στην κατασκήνωσή μας.

 

Αμέσως εφαρμόσαμε και ενεργοποιήσαμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ σύμφωνα με το οποίο ενημερώθηκαν οι γονείς και προληπτικά απομακρύνθηκαν όλα τα παιδιά που διέμεναν στο ίδιο σπιτάκι με το θετικό κρούσμα από το χώρο της κατασκήνωσης.

Η διεύθυνση της κατασκήνωσης και το προσωπικό μας έχοντας εμπειρία 30 ετών τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής έχουσα πρωτίστως ως μέλημα της, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των κατασκηνωτών.

Για το λόγο αυτό αποφασίζουμε να κλείσουμε τη κατασκήνωση για το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Ιουλίου για να απολυμάνουμε τους χώρους και να κάνουμε τεστ σε όλο το προσωπικό μας και να επιστρέψουμε στις 16 Ιουλίου με την έναρξη της Β περιόδου.

Εκ της διευθύνσεως”

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκήνωση σκοπεύει όταν ξανανοίξει να δέχεται παιδιά αποκλειστικά με αρνητικό rapid τεστ.

Στο μεταξύ, τα παιδιά έφευγαν μαζικά από την κατασκήνωση την Παρασκευή, με δεκάδες τσάντες και βαλίτσες να βρίσκονται στο προαύλιο και τους γονείς να έρχονται για να παραλάβουν τα τέκνα τους, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

zarpanews.gr