Χανιά: Έκκληση για μάρτυρες του αποτρόπαιου εγκλήματος (φωτο)

Χανιά: Έκκληση για μάρτυρες του αποτρόπαιου εγκλήματος (φωτο)

Η θλιβερή είδηση κακοποίησης και θανάτωσης του άτυχου ζώου στα Χανιά κάνει ήδη τον γύρο της Ελλάδας

aeweb

Σοκαρισμένη παραμένει από το πρωί η κοινωνία των Χανίων από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον κρεμασμένο σκύλο (δείτε εδώ).

Ένας απάνθρωπος, δεν δίστασε να κρεμάσει με σύρμα το άτυχο τετράποδο από την γέφυρα των Νεροκούρου κάτω από την εθνική οδό.

Μάρτυρες της φρικαλέας εικόνας έγιναν πολλοί κάτοικοι της περιοχής αλλά και παιδιά που πήγαιναν σχολείο τους το πρωί της Τετάρτης. Τον σκύλο απομάκρυνε λίγο αργότερα από το σημείο ο πρόεδρος της Δ.Κ. Σούδας, Δημήτρης Κλωθάκης.

Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη αν και για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον ή τους δράστες που βασάνισαν και οδήγησαν στον θάνατο το σκύλο.

Εξ ου και η ανάρτηση από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων “Η προστασία των ζώων” ο οποίος καλεί όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να την αναφέρει στις αρχές και να βοηθήσει στην σύλληψη του δράστη.

Παράλληλα …εύχεται στον δράστη “…να χάσει τον ύπνο από την αγωνία, μέχρι η Ασφάλεια να φτάσει στα ίχνη του για να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί για το κακούργημα που διέπραξε… “

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η μέρα σήμερα, καθώς από τα ξημερώματα ενημερωθήκαμε ότι στην γέφυρα στα Νεροκούρου κάποιος κρέμασε έναν μεγαλόσωμο μαύρο σκύλο με συρμάτινη θηλιά… Ο πολίτης που τον είδε ενημέρωσε το 100. Επικοινωνήσαμε και εμείς με την αστυνομία για να βεβαιωθούμε ότι έχουν επιληφθεί. Την διερεύνηση του σοβαρού αυτού περιστατικού έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χανίων. Να ευχηθούμε στον δράστη να χάσει τον ύπνο από την αγωνία, μέχρι η Ασφάλεια να φτάσει στα ίχνη του για να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί για το κακούργημα που διέπραξε… Αν οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή πληροφορία, παρακαλούμε πολύ να την αναφέρει και να βοηθήσει στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος κυκλοφορεί προς το παρόν ανενόχλητος ανάμεσά μας.

kriti360.gr